דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ביסקוטי שוקולד
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ביסקוטי שוקולד

ביסקוטי שוקולד

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: anjelina
עוגיות הביסקוטי הן עוגיות יבשות שנועדו לטבילה במשקה חם, כאן הן בגרסה שוקולדית.

רכיבים

מנות 30

המתכון הזה נוצר עבור 30 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1.5  כוסות
קמח לבן
0.25  כוס
קקאו
1  כפית
אבקת אפייה
0.5  כפית
סודה לשתייה
0.5  כפית
מלח
2 
ביצה
2 
חלמון
1  כוס
סוכר לבן
2  שקיות
סוכר וניל
2  כפות
ליקר לפי הטעם
2  כוסות
שקדים
1  כוס
שוקולד צ'יפס
200  גרם
שוקולד חלב קצוץ גס
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מנפים יחד בקערה קמח, קקאו, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה ומלח.
  • שלב 3

    0 דקות
    טורפים ביצים וחלמונים בקערה נפרדת עם שני סוגי סוכר, במשך 1-2 דקות, עד שהתערובת מבהירה מעט וגרגרי הסוכר קטנים. מוסיפים ליקר תוך כדי טריפה.
  • שלב 4

    0 דקות
    יוצרים גומה בחומרים היבשים, ויוצקים פנימה את תערובת הביצים. מערבבים רק עד לקבלת בצק אחיד. לקראת סוף הערבוב מוסיפים אגוזים, שקדים ושוקולד.
  • שלב 5

    0 דקות
    יוצרים מהבצק שתי כיכרות בידיים רטובות, ומניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים 35-30 דקות, עד שהכיכרות יציבות למגע.
  • שלב 6

    0 דקות
    אם הן משחימות מאוד במהלך האפייה, מורידים את החום ל-170 מעלות, או מכסים באופן רופף ביריעת רדיד אלומיניום. מצננים. מורידים את חום התנור ל-150 מעלות.
  • שלב 7

    0 דקות
    פורסים את הכיכרות בעזרת סכין לחם לפרוסות בעובי חצי ס"מ. משכיבים את הפרוסות על רשת ומייבשים בתנור במשך 30-25 דקות, עד שהן יבשות למגע. מצננים לחלוטין ומגישים עם כוס קפה ליד, לטבילה.
ביסקוטי שוקולד

שלב 1 מתוך 7

מחממים תנור ל-180 מעלות.

ביסקוטי שוקולד

שלב 2 מתוך 7

מנפים יחד בקערה קמח, קקאו, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה ומלח.

ביסקוטי שוקולד

שלב 3 מתוך 7

טורפים ביצים וחלמונים בקערה נפרדת עם שני סוגי סוכר, במשך 1-2 דקות, עד שהתערובת מבהירה מעט וגרגרי הסוכר קטנים. מוסיפים ליקר תוך כדי טריפה.

ביסקוטי שוקולד

שלב 4 מתוך 7

יוצרים גומה בחומרים היבשים, ויוצקים פנימה את תערובת הביצים. מערבבים רק עד לקבלת בצק אחיד. לקראת סוף הערבוב מוסיפים אגוזים, שקדים ושוקולד.

ביסקוטי שוקולד

שלב 5 מתוך 7

יוצרים מהבצק שתי כיכרות בידיים רטובות, ומניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים 35-30 דקות, עד שהכיכרות יציבות למגע.

ביסקוטי שוקולד

שלב 6 מתוך 7

אם הן משחימות מאוד במהלך האפייה, מורידים את החום ל-170 מעלות, או מכסים באופן רופף ביריעת רדיד אלומיניום. מצננים. מורידים את חום התנור ל-150 מעלות.

ביסקוטי שוקולד

שלב 7 מתוך 7

פורסים את הכיכרות בעזרת סכין לחם לפרוסות בעובי חצי ס"מ. משכיבים את הפרוסות על רשת ומייבשים בתנור במשך 30-25 דקות, עד שהן יבשות למגע. מצננים לחלוטין ומגישים עם כוס קפה ליד, לטבילה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 2

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
א אילה נוריאל

פלפל שחור? 200 גרם שוקולד חלב מיותר מכינה כל הזמן ללא פלפל שחור🤨

מערכת בישולים

היי, למה את מתכוונת? לא מופיע במתכון פלפל שחור 🌸

א אילה

פלפל שחור? 200 גרם שוקולד חלב מיותר

הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • עוגיות
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים