דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ביצ'אק - כיסוני בצק ממולאים בדלעת
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ביצ'אק - כיסוני בצק ממולאים בדלעת

ביצ'אק - כיסוני בצק ממולאים בדלעת

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ליהי עראסי
כיסוני בצק חם וטעים של שמרים עם מילוי כתום ומתובל של דלעת. מאפה בוכרי מנחם, מפנק וביתי.

רכיבים

מנות 30

המתכון הזה נוצר עבור 30 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם (1/2 3 כוסות ועוד כף)
1  כפית
מלח
120  מיליליטר
שמן קנולה (1/2 כוס)
200  מיליליטר
מים (3/4 כוס ועוד 2 כפות)
60  מיליליטר
שמן קנולה (1/4 כוס)
1 
בצל
1  קילוגרם
דלעת
1 
גזר
1 
פלפל ירוק חריף
1  כפית
מלח
0.5  כפית
פלפל שחור
1  כף
סוכר לבן
0  לפי הטעם
כמון טחון
1 
ביצה
0  לפי הטעם
קצח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים את כל החומרים במיקסר עם וו לישה ולשים כ- 10 דקות עד לקבלת בצק רך ונעים למגע.
  • שלב 2

    30 דקות
    מקמחים מעט את הבצק ומניחים במקרר ל- 30 דקות. הבצק כמעט ולא יתפח וזה בסדר.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים שמן בסיר רחב על להבה בינונית ומטגנים בצל 5 דקות עד להזהבה.
  • שלב 4

    30 דקות
    מוסיפים דלעת וגזר וממשיכים לטגן תוך ערבוב מדי פעם כ- 30 דקות עד שכל הנוזלים מתאדים (חשוב לשים לב שתחתית הסיר לא נשרפת)
  • שלב 5

    0 דקות
    מסירים מהלהבה, מוסיפים תבלינים ומערבבים.
  • שלב 6

    0 דקות
    מעבירים למסננת גדולה כדי להגיר את הנוזלים שנותרו. מצננים.
  • שלב 7

    0 דקות
    מחממים תנור לחום של 200 מעלות ומרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה.
  • שלב 8

    0 דקות
    חובטים בבצק כדי להוציא ממנו את כל האוויר ומחלקים ל- 30 כדורים.
  • שלב 9

    0 דקות
    מרדדים על משטח מקומח כל כדור לעיגול בקוטר של 10-12 ס"מ ובעובי של 4 מ"מ.
  • שלב 10

    0 דקות
    מניחים במרכז כל עיגול כף גדושה מהמלית ומברישים את השוליים בביצה.
  • שלב 11

    0 דקות
    מקפלים את שולי הבצק פנימה כמו אוזן המן - מקפלים 1/3 בצק על המלית, מקפלים מעליה 1/3 נוסף ולבסוף סוגרים ב - 1/3 הנותר, כך שהצד החלק יהיה כלפי מעלה ומניחים בתבנית.
  • שלב 12

    0 דקות
    מברישים בביצה, מפזרים קצח או שומשום.
  • שלב 13

    30 דקות
    אופים כ- 30 דקות עד שפני המאפים מזהיבים.
  • שלב 14

    0 דקות
    המאפים במיטבם כשהם מוגשים חמימים ביום האפייה. אם לא מגישים באותו יום מצננים ומעבירים למקפיא. לפני ההגשה מחממים 3-4 דקות בתנור חם. אין צורך להפשיר לפני.
ביצ'אק - כיסוני בצק ממולאים בדלעת

שלב 1 מתוך 14

שמים את כל החומרים במיקסר עם וו לישה ולשים כ- 10 דקות עד לקבלת בצק רך ונעים למגע.

ביצ'אק - כיסוני בצק ממולאים בדלעת

שלב 2 מתוך 14

מקמחים מעט את הבצק ומניחים במקרר ל- 30 דקות. הבצק כמעט ולא יתפח וזה בסדר.

ביצ'אק - כיסוני בצק ממולאים בדלעת

שלב 3 מתוך 14

מחממים שמן בסיר רחב על להבה בינונית ומטגנים בצל 5 דקות עד להזהבה.

ביצ'אק - כיסוני בצק ממולאים בדלעת

שלב 4 מתוך 14

מוסיפים דלעת וגזר וממשיכים לטגן תוך ערבוב מדי פעם כ- 30 דקות עד שכל הנוזלים מתאדים (חשוב לשים לב שתחתית הסיר לא נשרפת)

ביצ'אק - כיסוני בצק ממולאים בדלעת

שלב 5 מתוך 14

מסירים מהלהבה, מוסיפים תבלינים ומערבבים.

ביצ'אק - כיסוני בצק ממולאים בדלעת

שלב 6 מתוך 14

מעבירים למסננת גדולה כדי להגיר את הנוזלים שנותרו. מצננים.

ביצ'אק - כיסוני בצק ממולאים בדלעת

שלב 7 מתוך 14

מחממים תנור לחום של 200 מעלות ומרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה.

ביצ'אק - כיסוני בצק ממולאים בדלעת

שלב 8 מתוך 14

חובטים בבצק כדי להוציא ממנו את כל האוויר ומחלקים ל- 30 כדורים.

ביצ'אק - כיסוני בצק ממולאים בדלעת

שלב 9 מתוך 14

מרדדים על משטח מקומח כל כדור לעיגול בקוטר של 10-12 ס"מ ובעובי של 4 מ"מ.

ביצ'אק - כיסוני בצק ממולאים בדלעת

שלב 10 מתוך 14

מניחים במרכז כל עיגול כף גדושה מהמלית ומברישים את השוליים בביצה.

ביצ'אק - כיסוני בצק ממולאים בדלעת

שלב 11 מתוך 14

מקפלים את שולי הבצק פנימה כמו אוזן המן - מקפלים 1/3 בצק על המלית, מקפלים מעליה 1/3 נוסף ולבסוף סוגרים ב - 1/3 הנותר, כך שהצד החלק יהיה כלפי מעלה ומניחים בתבנית.

ביצ'אק - כיסוני בצק ממולאים בדלעת

שלב 12 מתוך 14

מברישים בביצה, מפזרים קצח או שומשום.

ביצ'אק - כיסוני בצק ממולאים בדלעת

שלב 13 מתוך 14

אופים כ- 30 דקות עד שפני המאפים מזהיבים.

ביצ'אק - כיסוני בצק ממולאים בדלעת

שלב 14 מתוך 14

המאפים במיטבם כשהם מוגשים חמימים ביום האפייה. אם לא מגישים באותו יום מצננים ומעבירים למקפיא. לפני ההגשה מחממים 3-4 דקות בתנור חם. אין צורך להפשיר לפני.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים