דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בלילה לקרפ
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בלילה לקרפ

בלילה לקרפ

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: נירית פסלר
ממולא במתוק או מרוח בנוטלה, עם גבינה מתוקה וצימוקים. קינוח בניחוח צרפתי.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
250  גרם
קמח לבן מנופה
4 
ביצה
2.5  כוסות
חלב
1  כפית
סוכר וניל
1  כפית
ברנדי / קוניאק או רום
1  קורט
מלח
50  גרם
חמאה ממוסת
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לערבב בקערה ביצים, סוכר וניל, חמאה, קמח ולהוסיף בהדרגה את החלב. הבלילה צריכה להיות לא סמיכה מדי ולא דלילה כמים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מניחים את התערובת במקרר, שעה לפחות.
  • שלב 3

    0 דקות
    יוצקים כף חמאה/שמן למחבת ומנגבים עם נייר סופג.
  • שלב 4

    0 דקות
    יוצקים כחצי מצקת מהבלילה, מטלטלים את המחבת לכל הצדדים, עד כיסוי התחתית. הופכים את הקרפ לכמה שניות נוספות.
  • שלב 5

    0 דקות
    להיזהר הקרפ מוכן די מהר. מוציאים לשים בצלחת ולכסות עם נייר כסף כדי שישאר חם. להמשיך כך עד גמר הבלילה.
  • שלב 6

    0 דקות
    אפשר למלא עם גבינה וצימוקים, או סירופ מייפל, אגוזים, בננות מוקפצות במחב, או עם תפוחי עץ וסוכר וניל, או פשוט עם נוטלה.
בלילה לקרפ

שלב 1 מתוך 6

לערבב בקערה ביצים, סוכר וניל, חמאה, קמח ולהוסיף בהדרגה את החלב. הבלילה צריכה להיות לא סמיכה מדי ולא דלילה כמים.

בלילה לקרפ

שלב 2 מתוך 6

מניחים את התערובת במקרר, שעה לפחות.

בלילה לקרפ

שלב 3 מתוך 6

יוצקים כף חמאה/שמן למחבת ומנגבים עם נייר סופג.

בלילה לקרפ

שלב 4 מתוך 6

יוצקים כחצי מצקת מהבלילה, מטלטלים את המחבת לכל הצדדים, עד כיסוי התחתית. הופכים את הקרפ לכמה שניות נוספות.

בלילה לקרפ

שלב 5 מתוך 6

להיזהר הקרפ מוכן די מהר. מוציאים לשים בצלחת ולכסות עם נייר כסף כדי שישאר חם. להמשיך כך עד גמר הבלילה.

בלילה לקרפ

שלב 6 מתוך 6

אפשר למלא עם גבינה וצימוקים, או סירופ מייפל, אגוזים, בננות מוקפצות במחב, או עם תפוחי עץ וסוכר וניל, או פשוט עם נוטלה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בלילה לבלינצ'ס

    בלילה לבלינצ'ס

    35 דקות בינוני
  • רצועות חזה עוף בבלילה

    רצועות חזה עוף בבלילה

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים