דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
גושט גידג'ה - כיסוני בשר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. גושט גידג'ה - כיסוני בשר

גושט גידג'ה - כיסוני בשר

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ליהי עראסי
מנה בוכרית נפלאה - לחמניות קטנות וטעימות עם מלית בשר משובח

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
קמח לבן מנופה
0.5  כפית
סוכר לבן
1  כפית
מלח
0.25  כוס
שמן זית
1  כוס
מים
250  גרם
בשר בקר
3 
בצל קצוצים דק
1  כף
כמון טחון
1  כפית
מלח
0.25  כפית
צ'ילי גרוס גרוס
2  כפות
שמן זית
50  גרם
שומן חתוך לקוביות קטנות - אופציונלי
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים בקערת המיקסר עם וו הלישה את היבשים - קמח, סוכר ומלח ולשים כמה שניות לפיזור אחיד.
  • שלב 2

    0 דקות
    מגבירים מהירות הלישה לבינונית ומוסיפים את כל השמן ואת המים לסירוגין ולשים עד קבלת כדור בצק אחיד.
  • שלב 3

    10 דקות
    מרגע שהבצק נאסף לכדור, מעלים מהירות טיפונת ולשים 10 דקות עד קבלת בצק פלסטי, אחיד ונעים לעבודה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מניחים למנוחה קצרה בת חמש עשרה דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מערבבים בקערה את כל מרכיבי המלית ושמים במקרר עד לשימוש.
  • שלב 6

    0 דקות
    מחלקים את הבצק ל-20 כדורים.
  • שלב 7

    0 דקות
    מרדדים לעיגול דק, שמים במרכז ממלית הבשר וסוגרים לכדור וכן הלאה.
  • שלב 8

    0 דקות
    שמים בתבנית על נייר אפיה כשתפר הסגירה כלפי מטה.
  • שלב 9

    0 דקות
    מורחים בביצה טרופה עם מעט מלח.
  • שלב 10

    50 דקות
    מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180מעלות, מפזרים מעל הכיסונים תערובת שומשום לבן ושחור קלויים ואופים במשך 50 דקות, עד הזהבה.
גושט גידג'ה - כיסוני בשר

שלב 1 מתוך 10

שמים בקערת המיקסר עם וו הלישה את היבשים - קמח, סוכר ומלח ולשים כמה שניות לפיזור אחיד.

גושט גידג'ה - כיסוני בשר

שלב 2 מתוך 10

מגבירים מהירות הלישה לבינונית ומוסיפים את כל השמן ואת המים לסירוגין ולשים עד קבלת כדור בצק אחיד.

גושט גידג'ה - כיסוני בשר

שלב 3 מתוך 10

מרגע שהבצק נאסף לכדור, מעלים מהירות טיפונת ולשים 10 דקות עד קבלת בצק פלסטי, אחיד ונעים לעבודה.

גושט גידג'ה - כיסוני בשר

שלב 4 מתוך 10

מניחים למנוחה קצרה בת חמש עשרה דקות.

גושט גידג'ה - כיסוני בשר

שלב 5 מתוך 10

מערבבים בקערה את כל מרכיבי המלית ושמים במקרר עד לשימוש.

גושט גידג'ה - כיסוני בשר

שלב 6 מתוך 10

מחלקים את הבצק ל-20 כדורים.

גושט גידג'ה - כיסוני בשר

שלב 7 מתוך 10

מרדדים לעיגול דק, שמים במרכז ממלית הבשר וסוגרים לכדור וכן הלאה.

גושט גידג'ה - כיסוני בשר

שלב 8 מתוך 10

שמים בתבנית על נייר אפיה כשתפר הסגירה כלפי מטה.

גושט גידג'ה - כיסוני בשר

שלב 9 מתוך 10

מורחים בביצה טרופה עם מעט מלח.

גושט גידג'ה - כיסוני בשר

שלב 10 מתוך 10

מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180מעלות, מפזרים מעל הכיסונים תערובת שומשום לבן ושחור קלויים ואופים במשך 50 דקות, עד הזהבה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • חגיגה
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא ביצים
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • מקור החלבון
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים