המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את התמרים בקערה ומכניסים ל-30 שניות למיקרו לריכוך קל.
מכניסים לקערה את הפתיבר והאגוזים וקוצצים אותם לחתיכות גסות. אם רוצים אפשר להשאיר את האגוזים, או את חלקם, שלמים.
מערבבים היטב את מגוון האגוזים והפתיבר השבורים ביחד עם התמרים לתערובת דביקה. מגלגלים את התערובת לגליל לגליל הדוק.
מכינים את הציפוי: טוחנים את 5 הפתיבר דק דק דק ושופכים על משטח עבודה. מגלגלים את גליל התמרים על הפירורים. עוטפים את הגליל בנייר אפיה ומכניסים למקפיא לחצי שעה. מוציאים מהמקפיא וחותכים לפרוסות בעובי 1 ס"מ.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0