דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
גליליות פתיבר פירות יבשים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. גליליות פתיבר פירות יבשים

גליליות פתיבר פירות יבשים

(0)
15 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
קינוח שכולו דברים טובים - תמרים ואגוזים בשילוב פתיבר

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
תמר בוואקום
100  גרם
אגוזי מלך
100  גרם
אגוזי מקדמיה
50  גרם
אגוז קשיו
50  גרם
גרעיני דלעת
100  גרם
פתיבר קלאסי
5 
פתיבר קלאסי לציפוי
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

15 דקות
  • שלב 1

    1 דקות
    שמים את התמרים בקערה ומכניסים ל-30 שניות למיקרו לריכוך קל.
  • שלב 2

    5 דקות
    מכניסים לקערה את הפתיבר והאגוזים וקוצצים אותם לחתיכות גסות. אם רוצים אפשר להשאיר את האגוזים, או את חלקם, שלמים.
  • שלב 3

    5 דקות
    מערבבים היטב את מגוון האגוזים והפתיבר השבורים ביחד עם התמרים לתערובת דביקה. מגלגלים את התערובת לגליל לגליל הדוק.
  • שלב 4

    5 דקות
    מכינים את הציפוי: טוחנים את 5 הפתיבר דק דק דק ושופכים על משטח עבודה. מגלגלים את גליל התמרים על הפירורים. עוטפים את הגליל בנייר אפיה ומכניסים למקפיא לחצי שעה. מוציאים מהמקפיא וחותכים לפרוסות בעובי 1 ס"מ.
גליליות פתיבר פירות יבשים

שלב 1 מתוך 4

שמים את התמרים בקערה ומכניסים ל-30 שניות למיקרו לריכוך קל.

גליליות פתיבר פירות יבשים

שלב 2 מתוך 4

שלב  2

מכניסים לקערה את הפתיבר והאגוזים וקוצצים אותם לחתיכות גסות. אם רוצים אפשר להשאיר את האגוזים, או את חלקם, שלמים.

גליליות פתיבר פירות יבשים

שלב 3 מתוך 4

שלב  3

מערבבים היטב את מגוון האגוזים והפתיבר השבורים ביחד עם התמרים לתערובת דביקה. מגלגלים את התערובת לגליל לגליל הדוק.

גליליות פתיבר פירות יבשים

שלב 4 מתוך 4

שלב  4

מכינים את הציפוי: טוחנים את 5 הפתיבר דק דק דק ושופכים על משטח עבודה. מגלגלים את גליל התמרים על הפירורים. עוטפים את הגליל בנייר אפיה ומכניסים למקפיא לחצי שעה. מוציאים מהמקפיא וחותכים לפרוסות בעובי 1 ס"מ.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פיוזן
  • חגיגה
  • חברים
  • פירות
  • בראנץ'
  • עוגיות
  • פינגר פוד
  • אחר הצהריים
  • מאכלים קרים
  • קינוח עליון
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים קלים
  • מתכוני קינוחים
  • מבשלים עם הילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • גליליות במילוי קרם דבש

    גליליות במילוי קרם דבש

    20 דקות קל
  • חצאי גליליות במלית קרם צרפתי

    חצאי גליליות במלית קרם צרפתי

    20 דקות בינוני
  • גליליות וופל במילוי קרם מסקרפונה

    גליליות וופל במילוי קרם מסקרפונה

    5 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים