דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
גרבלקס סלמון
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. גרבלקס סלמון

גרבלקס סלמון

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: אריה בן יהודה
סלמון כבוש במלח, פפריקה וברנדי

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  כוס
מלח
0.5  כוס
פפריקה אדומה מתוקה
2  כפות
סוכר לבן
1  קילוגרם
סלמון טרי (לא קפוא)
0.5  כוס
ברנדי / קוניאק
1  כף
שמיר קצוץ
2  טיפות
מים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים יחד כמות שווה של מלח ופפריקה מתוקה מאיכות טובה. מוסיפים מעט סוכר, מערבבים ויוצקים לתערובת קצת מים. מערבבים עד לקבלת תערובת משחתית במרקם אחיד.
  • שלב 2

    0 דקות
    מניחים את הדג על צלחת עם העור כלפי מטה. מכסים בשכבה דקה של משחת הפפריקה ושומרים בקירור.
  • שלב 3

    0 דקות
    לאחר 48 שעות, שוטפים את הדג במים פושרים ומייבשים. הדג תפס את כל הטעמים והניחוחות של תערובת הפפריקה.
  • שלב 4

    0 דקות
    יוצקים בצלחת אחרת את הברנדי והשמיר, ומניחים מעל את הדג - הפעם עם העור כלפי מעלה. מעל הדג מניחים משקולת (צלחת, או כל דבר כבד). את הדג שומרים במקרר ל-48 שעות נוספות. הדג מוכן, מעט יבש וכבוש להפליא. בתיאבון!
גרבלקס סלמון

שלב 1 מתוך 4

מערבבים יחד כמות שווה של מלח ופפריקה מתוקה מאיכות טובה. מוסיפים מעט סוכר, מערבבים ויוצקים לתערובת קצת מים. מערבבים עד לקבלת תערובת משחתית במרקם אחיד.

גרבלקס סלמון

שלב 2 מתוך 4

מניחים את הדג על צלחת עם העור כלפי מטה. מכסים בשכבה דקה של משחת הפפריקה ושומרים בקירור.

גרבלקס סלמון

שלב 3 מתוך 4

לאחר 48 שעות, שוטפים את הדג במים פושרים ומייבשים. הדג תפס את כל הטעמים והניחוחות של תערובת הפפריקה.

גרבלקס סלמון

שלב 4 מתוך 4

יוצקים בצלחת אחרת את הברנדי והשמיר, ומניחים מעל את הדג - הפעם עם העור כלפי מעלה. מעל הדג מניחים משקולת (צלחת, או כל דבר כבד). את הדג שומרים במקרר ל-48 שעות נוספות. הדג מוכן, מעט יבש וכבוש להפליא. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • דגים
  • בראנץ'
  • טאפסים
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • אוכל יפני
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים