דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
גרנולה, מתכון בסיסי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. גרנולה, מתכון בסיסי

גרנולה, מתכון בסיסי

(0)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: איילה
מתכון בסיסי לגרנולה. אפשר לשחק עם הטעמים, האגוזים, הזרעונים והפירות היבשים. התוצאה הסופית כאן תהיה קילו אחד

רכיבים

מנות 20

המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4  כוסות
שיבולת שועל גסה, לא אינסטנט לדייסה
2  כוסות
אגוזים לא קלויים, קצוצים גס / שבורים, או תערובת שלהם
1  כוס
שומשום לא קלויים, או תערובת שלהם
100  גרם
חמאה
0.5  כוס
סוכר חום
0.25  כוס
סילאן
0.5  כפית
מלח
2  כפיות
תמצית וניל
0.25  כפית
קינמון טחון טחון
1.5  כוסות
פירות יבשים - משמשים, חמוציות, צימוקים, אגוזי מלך, שזיפים מגולענים או תערובת שלהם
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את שיבולת השועל עם האגוזים והזרעים.
  • שלב 2

    0 דקות
    בסיר קטן מחממים על להבה נמוכה את החמאה עם הסוכר, הדבש והמלח, ומערבבים עד שהסוכר נמס לגמרי.
  • שלב 3

    0 דקות
    מסירים מהאש ומוסיפים את הקינמון והווניל. שופכים על שיבולת השועל והאגוזים ומערבבים היטב.
  • שלב 4

    0 דקות
    מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה או ברדיד אלומיניום ומפזרים את התערובת בשכבה אחידה.
  • שלב 5

    0 דקות
    קולים בחום של 150 מעלות עד שהתערובת מזהיבה, כ-40 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    במשך הקלייה מערבבים פעם או פעמיים, כדי להבטיח קלייה אחידה.
  • שלב 7

    0 דקות
    מוציאים מהתנור ומצננים לגמרי. תוך כדי הצינון מערבבים מדי פעם ומפוררים גושים, כדי שהתערובת תישאר בתפזורת.
  • שלב 8

    0 דקות
    כשהתערובת קרה מוסיפים את הפירות היבשים ומערבבים. שומרים בקופסאות סגורות ומגישים עם חלב, מיץ תפוזים, יוגורט, שמנת, גלידה או פירות.
גרנולה, מתכון בסיסי

שלב 1 מתוך 8

מערבבים את שיבולת השועל עם האגוזים והזרעים.

גרנולה, מתכון בסיסי

שלב 2 מתוך 8

בסיר קטן מחממים על להבה נמוכה את החמאה עם הסוכר, הדבש והמלח, ומערבבים עד שהסוכר נמס לגמרי.

גרנולה, מתכון בסיסי

שלב 3 מתוך 8

מסירים מהאש ומוסיפים את הקינמון והווניל. שופכים על שיבולת השועל והאגוזים ומערבבים היטב.

גרנולה, מתכון בסיסי

שלב 4 מתוך 8

מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה או ברדיד אלומיניום ומפזרים את התערובת בשכבה אחידה.

גרנולה, מתכון בסיסי

שלב 5 מתוך 8

קולים בחום של 150 מעלות עד שהתערובת מזהיבה, כ-40 דקות.

גרנולה, מתכון בסיסי

שלב 6 מתוך 8

במשך הקלייה מערבבים פעם או פעמיים, כדי להבטיח קלייה אחידה.

גרנולה, מתכון בסיסי

שלב 7 מתוך 8

מוציאים מהתנור ומצננים לגמרי. תוך כדי הצינון מערבבים מדי פעם ומפוררים גושים, כדי שהתערובת תישאר בתפזורת.

גרנולה, מתכון בסיסי

שלב 8 מתוך 8

כשהתערובת קרה מוסיפים את הפירות היבשים ומערבבים. שומרים בקופסאות סגורות ומגישים עם חלב, מיץ תפוזים, יוגורט, שמנת, גלידה או פירות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתכוני קינוחים
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים