מערבבים היטב את כל הרכיבים למעט הפנקו והשקדים, ומשרים בהם את הכרובית והברוקולי למשך שעה.
שלב 2
0 דקות
בסמוך למועד ההגשה, מערבבים את הפנקו עם השקדים.
שלב 3
0 דקות
טובלים את ראשי הכרובית והברוקולי בציפוי, מחממים בסיר שמן עמוק, ומטגנים עד להשחמה.
שלב 4
0 דקות
להגשה - מניחים קערה עם רוטב קיסר במרכז מגש בגודל מתאים, ומסביב לקערה מסדרים את פרחי הכרובית והברוקולי לאחר הטיגון. יש להגיש עם שיפודים לטבילה קלה ברוטב.
שלב 1
מתוך
4
מערבבים היטב את כל הרכיבים למעט הפנקו והשקדים, ומשרים בהם את הכרובית והברוקולי למשך שעה.
שלב 2
מתוך
4
בסמוך למועד ההגשה, מערבבים את הפנקו עם השקדים.
שלב 3
מתוך
4
טובלים את ראשי הכרובית והברוקולי בציפוי, מחממים בסיר שמן עמוק, ומטגנים עד להשחמה.
שלב 4
מתוך
4
להגשה - מניחים קערה עם רוטב קיסר במרכז מגש בגודל מתאים, ומסביב לקערה מסדרים את פרחי הכרובית והברוקולי לאחר הטיגון. יש להגיש עם שיפודים לטבילה קלה ברוטב.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0