-
שלב 1
0 דקות
מערבבים את כל החומרים וטורפים היטב.
-
שלב 2
0 דקות
בקערת מיקסר שמים את כל החומרים מלבד המים ומערבבים.
-
שלב 3
0 דקות
מפעילים את המיקסר עם וו לישה ומוסיפים את המים בהדרגה.
-
שלב 4
0 דקות
מתחילים מ-150 מ״ל ולאט לאט מוסיפים עוד מים, רק עד שכל הקמח נאסף ומתחיל להתגבש כדור בצק.
-
שלב 5
0 דקות
הבצק צריך להיות אחיד ומעט דביק, לא יבש אבל להתאחד לכדור ולא להדבק לדפנות.
אם הגזמתם עם המים תוסיפו קמח אבל עדיף ממש להוסיף כף אחרי כף ולעזור לבצק עם מרית.
-
שלב 6
0 דקות
כשהבצק מוכן מעבירים אותו לשקית או עוטפים בניילון נצמד.
-
שלב 7
0 דקות
הבצק צריך לנוח עכשיו על השיש בטמפרטורת החדר לפחות שעה ואפשר גם יותר!
מתחילים בהכנת המילוי.
-
שלב 8
0 דקות
במחבת גדולה מחממים 3 כפות שמן זית ומטגנים את 2 הבצלים כ-1/4 שעה, תוך ערבוב מפעם לפעם, עד שהוא זהוב, רך ומתחיל להשחים.
-
שלב 9
0 דקות
מוסיפים מלח, כורכום, שום, ג׳ינג׳ר, קינמון, שמן שומשום וסויה ומטגנים כדקה.
-
שלב 10
0 דקות
מוסיפים את קוביות הדלעת וחצי כוס מים ומערבבים. המים צריכים להגיע כמה מ״מ מתחת לקו הדלעת ולא לעבור אותה.
-
שלב 11
5 דקות
מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים 5-10 דקות, עד שהדלעת רכה.
-
שלב 12
0 דקות
פותחים את המכסה ומאדים את הנוזלים.
-
שלב 13
0 דקות
מועכים מעט את הדלעת עם מועך פירה.
-
שלב 14
10 דקות
מעבירים את המילוי לצלחת שטוחה להתקררות מהירה ואם רוצים למלא מיד שולחים לפריזר ל-10 דקות להתקרר.
-
שלב 15
0 דקות
כשהמילוי בטמפרטורת החדר אפשר להתחיל.
-
שלב 16
0 דקות
אחרי שהבצק נח לפחות שעה קורצים ממנו עיגולים ומתחילים לרדד.
-
שלב 17
0 דקות
אני השתמשתי במכונת פסטה שזה נוח מאד, כמובן חשוב לקמח במהלך התהליך ולרדד עד מס׳ 6 או 7.
-
שלב 18
0 דקות
אפשר לרדד עם מערוך על משטח מקומח קלות (לא להגזים עם הקמח) לעובי של 1-2 מ״מ.
קורצים עיגולים בקוטר 12-14 ס״מ.
-
שלב 19
0 דקות
מניחים כפית מילוי במרכז.
-
שלב 20
0 דקות
לסגירה כמו שלי מרימים קצה אחד ומקפלים אליו עוד ועוד קפלים עד שזה נסגר כמו שק.
-
שלב 21
0 דקות
מניחים את הדים-סאם המוכנים על משטח מקומח קלות ומכסים במגבת לחה.
-
שלב 22
0 דקות
במחבת גדולה מאד - הכי גדולה שלכם, מחממים כף שמן.
-
שלב 23
0 דקות
מניחים את הדים-סאמים על המחבת וצורבים אותם כדקה עד שהחלק התחתון שלהם מעט שחום.
-
שלב 24
0 דקות
מוסיפים מים למחבת לגובה סנטימטר ומכסים במכסה.
-
שלב 25
5 דקות
ממשיכים לאדות את הכיסונים 5-8 דקות עד שהחלק העליון מוכן.
-
שלב 26
0 דקות
מגישים מיד עם רוטב צ׳ילי מתוק וסויה.
הערות 0