דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
העוף של סבתא עם צ'יפס
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. העוף של סבתא עם צ'יפס

העוף של סבתא עם צ'יפס

(0)
300 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: לאה
תבשיל שבו כל מה שצריך כדי לשמח ילד רעב - עוף אפוי וטעים, ירקות מבושלים וצ'יפס טעים ומתובל

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
עוף שלם
2 
בצל
1 
סלרי חופן
4 
תפוח אדמה
0.5  כפית
מלח
1  כף
מרק טעם עוף ר.טבעיים
1  קורט
פלפל שחור לפי הטעם
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

300 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חותכים את 2 הבצלים ואת הסלרי לחתיכות גסות ומניחים בסיר. מניחים מעל את העוף השלם. מטגנים קלות את שני צידי העוף.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים 3 כוסות מים, כף אבקת מרק עוף אסם, חצי כפית מלח, ופלפל שחור לפי הטעם. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש מבשלים כ-120 דקות על אש נמוכה.
  • שלב 3

    0 דקות
    בינתיים פורסים את תפוחי האדמה, מטגנים לצ'יפס, מניחים בצד מחכים שיתקררו טיפה. מוסיפים לצ'יפס קורט אבקת מרק עוף, קורט מלח וקורט פלפל שחור ומערבבים עם התבלינים, מניחים בשקית מתאימה לאפייה.
  • שלב 4

    0 דקות
    את הסיר ובו העוף מעבירים לתנור אפייה בחום של 170 מעלות עם מכסה חצי פתוח ואופים כ-60 דקות (בסיר של העוף יש הרבה נוזלים ואין דאגה שישרף).
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את שקית הצ'יפס המוכן והמתובל ומניחים בצד הסיר (כמו בחמין), אופים ביחד כ-120 דקות.
העוף של סבתא עם צ'יפס

שלב 1 מתוך 5

חותכים את 2 הבצלים ואת הסלרי לחתיכות גסות ומניחים בסיר. מניחים מעל את העוף השלם. מטגנים קלות את שני צידי העוף.

העוף של סבתא עם צ'יפס

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים 3 כוסות מים, כף אבקת מרק עוף אסם, חצי כפית מלח, ופלפל שחור לפי הטעם. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש מבשלים כ-120 דקות על אש נמוכה.

העוף של סבתא עם צ'יפס

שלב 3 מתוך 5

בינתיים פורסים את תפוחי האדמה, מטגנים לצ'יפס, מניחים בצד מחכים שיתקררו טיפה. מוסיפים לצ'יפס קורט אבקת מרק עוף, קורט מלח וקורט פלפל שחור ומערבבים עם התבלינים, מניחים בשקית מתאימה לאפייה.

העוף של סבתא עם צ'יפס

שלב 4 מתוך 5

את הסיר ובו העוף מעבירים לתנור אפייה בחום של 170 מעלות עם מכסה חצי פתוח ואופים כ-60 דקות (בסיר של העוף יש הרבה נוזלים ואין דאגה שישרף).

העוף של סבתא עם צ'יפס

שלב 5 מתוך 5

מוסיפים את שקית הצ'יפס המוכן והמתובל ומניחים בצד הסיר (כמו בחמין), אופים ביחד כ-120 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חגיגה
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מרק העוף של אבי לוי

    מרק העוף של אבי לוי

    125 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים