דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
הפיצה של קטי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. הפיצה של קטי

הפיצה של קטי

(1)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קטי
תענוג של פיצה - רק תבחרו את התוספת שלכם

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
2  כוסות
מים פושרים
1  כף
מלח
1  כף
שמן קנולה
0.5  כפית
סוכר לבן
5  כפות
רסק עגבניות
0.5  כוס
מים
1  קורט
אורגנו
1  קורט
פלפל
1  כף
מרק טעם עוף ר.טבעיים
1  כף
שמן זית
4  שיני
שום
0  לפי הטעם
בצל סגול פפריקה מתוקה/חריפה
400  גרם
גבינה צהובה מגורדת
0  לפי הטעם
בצל פרוס
0  לפי הטעם
תירס
0  לפי הטעם
טונה משומרת בשמן
0  לפי הטעם
עגבנייה
0  לפי הטעם
זיתים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    להכנת הבצק - קערה גדולה מערבבים את קמח השמרים עם סוכר, מלח, שמן ומים.
  • שלב 2

    0 דקות
    לשים את הבצק ולפי מידת הצורך והדביקות בכף היד מוסיפים טיפין טיפין קמח עד ליצירת כדור יפה ועגול של הבצק.
  • שלב 3

    20 דקות
    מתפיחים כ-3/4 שעה במקום חם ונעים.
  • שלב 4

    0 דקות
    כאשר הבצק תפח מחלקים אותו לשני חלקים שווים.
  • שלב 5

    10 דקות
    מרדדים בנפרד כל חלק ומעבירים לתבניות אפייה (2 תבניות תנור גדולות). מניחים להתפחה קלה של כ-10 דקות בתוך התבנית.
  • שלב 6

    5 דקות
    בזמן ההמתנה להתפחת הבצק מכינים את הרוטב, מערבבים רסק עגבניות, 1/2 כוס מים, אורגנו, פלפל שחור, אבקת תיבול עוף, שמן, פפריקה ושום, על פי הטעם אפשר להוסיף יותר או פחות שום וכנ"ל פפריקה חריפה. לרוטב.
  • שלב 7

    0 דקות
    לאחר ההתפחה הקלה בתבנית מורחים את הרוטב במידה שווה ולא בהגזמה ומעל מפזרים את הגבינה הצהובה ותוספות על פי החשק והטעם.
  • שלב 8

    35 דקות
    אופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך 35 דקות.
הפיצה של קטי

שלב 1 מתוך 8

להכנת הבצק - קערה גדולה מערבבים את קמח השמרים עם סוכר, מלח, שמן ומים.

הפיצה של קטי

שלב 2 מתוך 8

לשים את הבצק ולפי מידת הצורך והדביקות בכף היד מוסיפים טיפין טיפין קמח עד ליצירת כדור יפה ועגול של הבצק.

הפיצה של קטי

שלב 3 מתוך 8

מתפיחים כ-3/4 שעה במקום חם ונעים.

הפיצה של קטי

שלב 4 מתוך 8

כאשר הבצק תפח מחלקים אותו לשני חלקים שווים.

הפיצה של קטי

שלב 5 מתוך 8

מרדדים בנפרד כל חלק ומעבירים לתבניות אפייה (2 תבניות תנור גדולות). מניחים להתפחה קלה של כ-10 דקות בתוך התבנית.

הפיצה של קטי

שלב 6 מתוך 8

בזמן ההמתנה להתפחת הבצק מכינים את הרוטב, מערבבים רסק עגבניות, 1/2 כוס מים, אורגנו, פלפל שחור, אבקת תיבול עוף, שמן, פפריקה ושום, על פי הטעם אפשר להוסיף יותר או פחות שום וכנ"ל פפריקה חריפה. לרוטב.

הפיצה של קטי

שלב 7 מתוך 8

לאחר ההתפחה הקלה בתבנית מורחים את הרוטב במידה שווה ולא בהגזמה ומעל מפזרים את הגבינה הצהובה ותוספות על פי החשק והטעם.

הפיצה של קטי

שלב 8 מתוך 8

אופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך 35 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • אוכל איטלקי
  • מתכונים לפיצה
  • אוכל למסיבת ילדים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים