דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
הצלי שכולם אוהבים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. הצלי שכולם אוהבים

הצלי שכולם אוהבים

(0)
175 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מתכון של גיל חובב: צלי בשר ועוף עם ירקות שמשובב את הנפש

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  כוס
שמן קנולה
1  קילוגרם
בשר בקר בקוביות גדולות
6 
שוק עוף
4 
בצל גדולים, קלופים וחתוכים לשמיניות
1  שן
שום מחולק לשיניים קלופות וחצויות
6 
גזר קלופים, חצויים לרוחב וחצויים לאורך (כלומר ברבעים מאורכים)
1 
שורש סלרי קלוף וחתוך לשמיניות
2 
שורש פטרוזיליה קלופים וחצויים לאורך
4 
תפוח אדמה קלופים וחתוכים לרבעים
2  בקבוקים
בירה של 330 מ"ל (סה"כ קצת יותר מחצי ליטר)
2  כפות
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים (ברור שמאבקה)
1  כף
כורכום
1  כף
פפריקה אדומה מתוקה
1  כף
מלח
1  כפית
פלפל
8 
ביצים קשות קלופות
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

175 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים את השמן בסיר גדול וכבד. משחימים בשמן את קוביות הבשר והפולקעס בכמה נאגלות. מוציאים בכף מחוררת לקערה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים לשמן שבסיר את הבצל ומזהיבים היטב. כשהבצל זהוב מוסיפים את כל הירקות ומטגנים עוד חמש דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחזירים לסיר את הבשר והעוף יחד עם הנוזלים שהגירו. מוסיפים את הבירה, המרק, התבלינים, מלח ופלפל. מערבבים ומביאים לרתיחה.
  • שלב 4

    0 דקות
    בינתיים עושים בכל ביצה קשה ארבעה חתכים לא עמוקים (שלא יגיעו לצהוב). דרך החתכים האלה יפעפעו לתוכה טעמי הרוטב.
  • שלב 5

    0 דקות
    כשהנוזלים שבסיר רותחים, מנמיכים להבה ומוסיפים פנימה את הביצים הקשות. מערבבים בעדינות, מכסים ומבשלים שעתיים.
הצלי שכולם אוהבים

שלב 1 מתוך 5

מחממים את השמן בסיר גדול וכבד. משחימים בשמן את קוביות הבשר והפולקעס בכמה נאגלות. מוציאים בכף מחוררת לקערה.

הצלי שכולם אוהבים

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים לשמן שבסיר את הבצל ומזהיבים היטב. כשהבצל זהוב מוסיפים את כל הירקות ומטגנים עוד חמש דקות.

הצלי שכולם אוהבים

שלב 3 מתוך 5

מחזירים לסיר את הבשר והעוף יחד עם הנוזלים שהגירו. מוסיפים את הבירה, המרק, התבלינים, מלח ופלפל. מערבבים ומביאים לרתיחה.

הצלי שכולם אוהבים

שלב 4 מתוך 5

בינתיים עושים בכל ביצה קשה ארבעה חתכים לא עמוקים (שלא יגיעו לצהוב). דרך החתכים האלה יפעפעו לתוכה טעמי הרוטב.

הצלי שכולם אוהבים

שלב 5 מתוך 5

כשהנוזלים שבסיר רותחים, מנמיכים להבה ומוסיפים פנימה את הביצים הקשות. מערבבים בעדינות, מכסים ומבשלים שעתיים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • בשר
  • חגיגה
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים