דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
הקובנה שהתחפשה לעוגה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. הקובנה שהתחפשה לעוגה

הקובנה שהתחפשה לעוגה

(0)
100 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: עפרה גוזי
המאפה התימני המעולה שכולם אוהבים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.75  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
1 
ביצה
0.25  כוס
שמן זית
25  גרם
מרגרינה, רגילה, קשה, סויה (מוקשה)
1  כף
סוכר לבן
1  כף
מלח
1.5  כוסות
מים פושרים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

100 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים את הקמח שמרים, הסוכר, המלח, השמן והביצה ולשים את הבצק.
  • שלב 2

    0 דקות
    כ -10 דקות לשים עד שהבצק מתאסף ובנגיעה הוא מעט דביק.
  • שלב 3

    0 דקות
    נותנים לבצק לתפוח.
  • שלב 4

    0 דקות
    לשים שוב ומכניסים לסיר של גחנון אבל גבוה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מורחים את הסיר במרגרינה בנדיבות ומתפיחים שוב.עד שהבצק מגיע כמעט למכסה של הסיר.
  • שלב 6

    0 דקות
    מכניסים לאפייה לתנור שחומם מראש ב-180 מעלות למשך שעה.
הקובנה שהתחפשה לעוגה

שלב 1 מתוך 6

שמים את הקמח שמרים, הסוכר, המלח, השמן והביצה ולשים את הבצק.

הקובנה שהתחפשה לעוגה

שלב 2 מתוך 6

כ -10 דקות לשים עד שהבצק מתאסף ובנגיעה הוא מעט דביק.

הקובנה שהתחפשה לעוגה

שלב 3 מתוך 6

נותנים לבצק לתפוח.

הקובנה שהתחפשה לעוגה

שלב 4 מתוך 6

לשים שוב ומכניסים לסיר של גחנון אבל גבוה.

הקובנה שהתחפשה לעוגה

שלב 5 מתוך 6

מורחים את הסיר במרגרינה בנדיבות ומתפיחים שוב.עד שהבצק מגיע כמעט למכסה של הסיר.

הקובנה שהתחפשה לעוגה

שלב 6 מתוך 6

מכניסים לאפייה לתנור שחומם מראש ב-180 מעלות למשך שעה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים