דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
הקוגל של צביה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. הקוגל של צביה

הקוגל של צביה

(0)
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מתכון של גיל חובב לקוגל מבושל בתוספת בצל ופטריות.

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  שקית
אטריות דקות אסם 400גרם (400 גרם)
1 
בצל קצוץ
1  סלסילה
פטריות שמפיניון קצוצות
3  כפות
שמן קנולה
3 
ביצה
1  כף
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים (עוף או בצל)
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור גרוס
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מזהיבים את הבצל בשמן במחבת גדולה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שהן מפרישות את נוזליהן. מעבירים את התערובת לקערה (אין צורך לשטוף את המחבת עוד נטגן בה את הקוגל).
  • שלב 3

    0 דקות
    מבשלים את האטריות דקה פחות ממה שמצוין על השקית. מסננים, שוטפים ומעבירים לקערה עם הבצל והפטריות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את אבקת המרק, מלח, פלפל וביצים. מערבבים היטב.
  • שלב 5

    0 דקות
    יוצקים למחבת כרבע כוס שמן ומסחררים אותו כך שגם דפנות המחבת ישומנו.
  • שלב 6

    60 דקות
    יוצקים פנימה את תערובת הקוגל (זה המון, אבל זה בסדר), מכסים ומבשלים 60 דקות על אש קטנה.
  • שלב 7

    0 דקות
    מפרידים במרית את הקוגל מהדפנות ומהתחתית (מציצים ובודקים שהתחתית השחימה כראוי). הופכים לצלחת, יוצקים עוד רבע כוס שמן למחבת ומחליקים פנימה את הקוגל, עם הצד הלא מטוגן כלפי מטה.
  • שלב 8

    30 דקות
    מטגנים על אש קטנה כ-30 דקות נוספות, ללא מכסה.
  • שלב 9

    0 דקות
    מגישים חם או בטמפרטורת החדר ופורסים למשולשים, כמו עוגה.
הקוגל של צביה

שלב 1 מתוך 9

מזהיבים את הבצל בשמן במחבת גדולה.

הקוגל של צביה

שלב 2 מתוך 9

מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שהן מפרישות את נוזליהן. מעבירים את התערובת לקערה (אין צורך לשטוף את המחבת עוד נטגן בה את הקוגל).

הקוגל של צביה

שלב 3 מתוך 9

מבשלים את האטריות דקה פחות ממה שמצוין על השקית. מסננים, שוטפים ומעבירים לקערה עם הבצל והפטריות.

הקוגל של צביה

שלב 4 מתוך 9

מוסיפים את אבקת המרק, מלח, פלפל וביצים. מערבבים היטב.

הקוגל של צביה

שלב 5 מתוך 9

יוצקים למחבת כרבע כוס שמן ומסחררים אותו כך שגם דפנות המחבת ישומנו.

הקוגל של צביה

שלב 6 מתוך 9

יוצקים פנימה את תערובת הקוגל (זה המון, אבל זה בסדר), מכסים ומבשלים 60 דקות על אש קטנה.

הקוגל של צביה

שלב 7 מתוך 9

מפרידים במרית את הקוגל מהדפנות ומהתחתית (מציצים ובודקים שהתחתית השחימה כראוי). הופכים לצלחת, יוצקים עוד רבע כוס שמן למחבת ומחליקים פנימה את הקוגל, עם הצד הלא מטוגן כלפי מטה.

הקוגל של צביה

שלב 8 מתוך 9

מטגנים על אש קטנה כ-30 דקות נוספות, ללא מכסה.

הקוגל של צביה

שלב 9 מתוך 9

מגישים חם או בטמפרטורת החדר ופורסים למשולשים, כמו עוגה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • טאפסים
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • ארוחת בוקר
  • מנה ראשונה
  • מקור החלבון
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים