הינך נמצא כאן
close אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם?

הקלאסית: פאי לימון ומרנג שחום

הכנת קרם לימון מסורתי איננה מסובכת כפי שנדמה. את המרנג מומלץ לזלף בנונשלנטיות מעל הקרם ולהשחים בעזרת ברנר (מבער)
9.5
דירוג ממוצע: 5 (4)
קל
10 מצרכים

ציוד נדרש

6 תבניות מיני פאי או תבנית אינגליש באורך 28 ס״מ

ניסית את המתכון? איך יצא?

דירוג ממוצע: 5 (4)

קטגוריות