דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
השניצל המושלם של דניאל עמית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. השניצל המושלם של דניאל עמית

השניצל המושלם של דניאל עמית

(3)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: דניאל עמית
קריספי, זהוב ורותח - המתכון לשניצל המושלם שכולם אוהבים

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
חזה עוף
3 
ביצה
1  כף
מיונז
1  כף
חרדל
2  כפות
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
1  חבילה
פירורי לחם פירורית זהב
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
1  ליטר
שמן קנולה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    30 דקות
    מערבבים בקערה את הביצים, מיונז, חרדל, סויה ומעט מלח. משרים את חזה העוף הפרוס לשניצלים לפחות חצי שעה.
  • שלב 2

    1 דקות
    בקערה נפרדת מתבלים את פירורי הלחם בפפריקה מתוקה ומעט מלח.
  • שלב 3

    5 דקות
    מוציאים חזה העוף הפרוס מבלילת הביצים ואז בעזרת כף היד מהדקים את הפירורים לחזה העוף.
  • שלב 4

    10 דקות
    מטגנים טיגון עמוק, כדי שהשניצל יצא קריספי ולא ספוג בשמן. מחממים את השמן, עד שהוא חם מאוד.
  • שלב 5

    1 דקות
    מעבירים מהמחבת ישר לרשת טיגון כדי לשמור על הקריספיות.
השניצל המושלם של דניאל עמית

שלב 1 מתוך 5

מערבבים בקערה את הביצים, מיונז, חרדל, סויה ומעט מלח. משרים את חזה העוף הפרוס לשניצלים לפחות חצי שעה.

השניצל המושלם של דניאל עמית

שלב 2 מתוך 5

בקערה נפרדת מתבלים את פירורי הלחם בפפריקה מתוקה ומעט מלח.

השניצל המושלם של דניאל עמית

שלב 3 מתוך 5

מוציאים חזה העוף הפרוס מבלילת הביצים ואז בעזרת כף היד מהדקים את הפירורים לחזה העוף.

השניצל המושלם של דניאל עמית

שלב 4 מתוך 5

מטגנים טיגון עמוק, כדי שהשניצל יצא קריספי ולא ספוג בשמן. מחממים את השמן, עד שהוא חם מאוד.

השניצל המושלם של דניאל עמית

שלב 5 מתוך 5

מעבירים מהמחבת ישר לרשת טיגון כדי לשמור על הקריספיות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חברים
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • אמצע שבוע
  • פינגר פוד
  • מנה עיקרית
  • אוכל מקומי
  • מוצרי מאפה
  • מנה עליונה
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים קלים
  • טיגון בשמן עמוק
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים