דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
וורניקי - כיסוני גבינה מבושלים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. וורניקי - כיסוני גבינה מבושלים

וורניקי - כיסוני גבינה מבושלים

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שרית פשה
מתכון מבית סבתא, שרק המחשבה עליו עושה חשק לטרוף את הכיסונים המתוקים לצד שמנת חמוצה

רכיבים

מנות 20

המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח לבן
2 
ביצה
1  גביע
שמנת חמוצה
0.5  כף
שמן קנולה
2.5  כוסות
מים
4  חבילות
גבינת טוב טעם
2 
ביצה
1  קורט
סוכר לבן
1  קורט
מלח
1  גביע
שמנת חמוצה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    30 דקות
    ללוש את כל חומרי הבצק ולשים במקרר ל-30 דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    להוציא את המים מגבינת הכנען ולספוג במגבת.
  • שלב 3

    0 דקות
    לערבב היטב את חומרי המילוי.
  • שלב 4

    0 דקות
    לרדד את הבצק ולקרוץ ממנו עיגולים.
  • שלב 5

    0 דקות
    לשים כפית מהמילוי במרכז כל עיגול, לסגור לכיסון ולהדק היטב.
  • שלב 6

    0 דקות
    להרתיח סיר עם מים.
  • שלב 7

    0 דקות
    לבשל במים רותחים עד שהכיסונים צפים.
  • שלב 8

    0 דקות
    להוציא מהמים הרותחים ולהגיש עם שמנת חמוצה.
וורניקי - כיסוני גבינה מבושלים

שלב 1 מתוך 8

ללוש את כל חומרי הבצק ולשים במקרר ל-30 דקות.

וורניקי - כיסוני גבינה מבושלים

שלב 2 מתוך 8

להוציא את המים מגבינת הכנען ולספוג במגבת.

וורניקי - כיסוני גבינה מבושלים

שלב 3 מתוך 8

לערבב היטב את חומרי המילוי.

וורניקי - כיסוני גבינה מבושלים

שלב 4 מתוך 8

לרדד את הבצק ולקרוץ ממנו עיגולים.

וורניקי - כיסוני גבינה מבושלים

שלב 5 מתוך 8

לשים כפית מהמילוי במרכז כל עיגול, לסגור לכיסון ולהדק היטב.

וורניקי - כיסוני גבינה מבושלים

שלב 6 מתוך 8

להרתיח סיר עם מים.

וורניקי - כיסוני גבינה מבושלים

שלב 7 מתוך 8

לבשל במים רותחים עד שהכיסונים צפים.

וורניקי - כיסוני גבינה מבושלים

שלב 8 מתוך 8

להוציא מהמים הרותחים ולהגיש עם שמנת חמוצה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • וורניקי מבית סבתא

    וורניקי מבית סבתא

    80 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים