דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
זאכר טורט
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. זאכר טורט

זאכר טורט

(0)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: hany shevach
עוגת השוקולד המפורסמת של המטבח האוסטרו-הונגרי

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
175  גרם
שוקולד מריר
125  גרם
חמאה רכה
200  גרם
סוכר לבן
2  כפיות
תמצית וניל
5 
ביצה מופרדות
75  גרם
שקדים טחונים דק
0.5  כוס
קמח תופח אסם 1 ק"ג
75  גרם
חמאה כן, שוב, זו לא טעות
3  כפות
ריבת משמש חלקה
1  מיכל
שמנת מתוקה
200  גרם
שוקולד מריר מומס
150  גרם
שוקולד מריר
75  גרם
חמאה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    ממיסים את השוקולד עם החמאה (125 גרם) בסיר על אדים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מקציפים את החלבונים עם מחצית הסוכר לקצף יציב.
  • שלב 3

    0 דקות
    מקציפים את החלמונים עם יתרת הסוכר והוניל לתערובת תפוחה. מוסיפים את תערובת השוקולד והחמאה ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את קצף החלבונים, ומקפלים עד קבלת תערובת אחידה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את הקמח, השקדים ו-75 גרם חמאה.
  • שלב 6

    0 דקות
    אופים בחום של 170 מעלות במשך 35-40 דקות. מקררים.
  • שלב 7

    0 דקות
    שמים בקערה את השוקולד המומוס ושמנת מתוקה ומקציפים מעט.
  • שלב 8

    0 דקות
    שמים בקערה שוקולד וחמאה וממסימים במיקרוגל, מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מקררים מעט.
  • שלב 9

    0 דקות
    חותכים את העוגה לרוחבה (כך שנוצרים שני עיגולים) ומורחים ריבה.
  • שלב 10

    0 דקות
    מחברים שוב את שני חלקי העוגה ומצפים בגנאש. מקררים.
  • שלב 11

    0 דקות
    יוצקים על הגנאש את הציפוי ומקררים.
זאכר טורט

שלב 1 מתוך 11

ממיסים את השוקולד עם החמאה (125 גרם) בסיר על אדים.

זאכר טורט

שלב 2 מתוך 11

מקציפים את החלבונים עם מחצית הסוכר לקצף יציב.

זאכר טורט

שלב 3 מתוך 11

מקציפים את החלמונים עם יתרת הסוכר והוניל לתערובת תפוחה. מוסיפים את תערובת השוקולד והחמאה ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה.

זאכר טורט

שלב 4 מתוך 11

מוסיפים את קצף החלבונים, ומקפלים עד קבלת תערובת אחידה.

זאכר טורט

שלב 5 מתוך 11

מוסיפים את הקמח, השקדים ו-75 גרם חמאה.

זאכר טורט

שלב 6 מתוך 11

אופים בחום של 170 מעלות במשך 35-40 דקות. מקררים.

זאכר טורט

שלב 7 מתוך 11

שמים בקערה את השוקולד המומוס ושמנת מתוקה ומקציפים מעט.

זאכר טורט

שלב 8 מתוך 11

שמים בקערה שוקולד וחמאה וממסימים במיקרוגל, מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מקררים מעט.

זאכר טורט

שלב 9 מתוך 11

חותכים את העוגה לרוחבה (כך שנוצרים שני עיגולים) ומורחים ריבה.

זאכר טורט

שלב 10 מתוך 11

מחברים שוב את שני חלקי העוגה ומצפים בגנאש. מקררים.

זאכר טורט

שלב 11 מתוך 11

יוצקים על הגנאש את הציפוי ומקררים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • עוגות
  • דל במלח
  • יום הולדת
  • אוכל למסיבת ילדים
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים