המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מסננים את הזיתים וחולטים במים רותחים למשך 60 דקות, להפיג את המליחות.
מחממים את השמן בסיר קטן, על להבה בינונית, ומטגנים בו את הזיתים ואת שיני השום 2 דקות.
מוסיפים רסק עגבניות, עגבניות מגוררות והמים, ומערבבים.
מתבלים במרק תיבול, פפריקה, פטרוזיליה, כמון ופלפל, מערבבים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כ-40 דקות. בוחשים מדי פעם. מגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0