דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
חינקאלי - כיסוני בצק עם בשר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. חינקאלי - כיסוני בצק עם בשר

חינקאלי - כיסוני בצק עם בשר

(0)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אלכסנדרה חייסינה
מנה מדהימה לכל מי שאוהב אוכל אותנטי וביתי. מתכון גאורגי לכיסונים גדולים ומיוחדים, ממולאים בשר כבש מעורבב עם בצל קצוץ וכוסברה.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
כבש טחון עם שומן
3 
בצל בינוניים קצוצים דק דק
2  כפות
תבלין לקציצות אסם
4  גבעולים
כוסברה
120  מיליליטר
מים
0.5  כפית
מלח
1 
ביצה
500  גרם
קמח לבן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    הכנת הבצק: מערבבים יחד את כל מרכיבי הבצק, עד קבלת מרקם אחיד, משטחים וחותכים לצורה של עיגולים בקוטר 10 ס"מ.
  • שלב 2

    0 דקות
    הכנת המילוי: מערבבים את כל מרכיבי המילוי בקערה ומחלקים לכדורים בקוטר של כ-3 ס"מ.
  • שלב 3

    0 דקות
    הכנת החינקאלי: מניחים במרכז הבצק את כדורי המילוי, ואוספים את הקצוות.
  • שלב 4

    0 דקות
    בישול: מבשלים במים מומלחים, עד שהחינקאלי צף. מוציאים בכף עץ, כדי לא לקרוע את המעטפת הדקה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מומלץ להגיש עם רוטב פיקנטי בו נטבול את החינקאלי כאשר הם מוחזקים מלמעלה.
  • שלב 6

    0 דקות
    אמנם החינקאלי הוא מעדן לכשעצמו, אך הוא משתדרג בכמה רמות אם מוסיפים את תערובת הקציצות של אסם למילוי.
חינקאלי - כיסוני בצק עם בשר

שלב 1 מתוך 6

הכנת הבצק: מערבבים יחד את כל מרכיבי הבצק, עד קבלת מרקם אחיד, משטחים וחותכים לצורה של עיגולים בקוטר 10 ס"מ.

חינקאלי - כיסוני בצק עם בשר

שלב 2 מתוך 6

הכנת המילוי: מערבבים את כל מרכיבי המילוי בקערה ומחלקים לכדורים בקוטר של כ-3 ס"מ.

חינקאלי - כיסוני בצק עם בשר

שלב 3 מתוך 6

הכנת החינקאלי: מניחים במרכז הבצק את כדורי המילוי, ואוספים את הקצוות.

חינקאלי - כיסוני בצק עם בשר

שלב 4 מתוך 6

בישול: מבשלים במים מומלחים, עד שהחינקאלי צף. מוציאים בכף עץ, כדי לא לקרוע את המעטפת הדקה.

חינקאלי - כיסוני בצק עם בשר

שלב 5 מתוך 6

מומלץ להגיש עם רוטב פיקנטי בו נטבול את החינקאלי כאשר הם מוחזקים מלמעלה.

חינקאלי - כיסוני בצק עם בשר

שלב 6 מתוך 6

אמנם החינקאלי הוא מעדן לכשעצמו, אך הוא משתדרג בכמה רמות אם מוסיפים את תערובת הקציצות של אסם למילוי.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • עשיר בסיבים תזונתיים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים