דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
חליעה: תבשיל עוף וביצים פרסי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. חליעה: תבשיל עוף וביצים פרסי

חליעה: תבשיל עוף וביצים פרסי

(0)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: גורי יפה
מאכל פרסי מסורתי, אותו נהוג לאכול יום לאחר ליל הסדר, המשלב בין חזה עוף, טחון, ירקות וביצים רכות, ריח וטעם נהדרים

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
חזה עוף חתוך לקוביות
0.5  קילוגרם
טחול עוף
5 
בצל חתוכים לקוביות
7 
תפוח אדמה חתוכים לקוביות בינוניות
8 
ביצה
1  כפית
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
1  כפית
מלח
0.5  כפית
פלפל שחור
1  כפית
כורכום
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    במחבת עמוקה ורחבה לטגן את הבצל עד להשחמה, להוסיף את חזה העוף, הטחול ואת תפוחי האדמה.
  • שלב 2

    0 דקות
    להוסיף את התבלינים ולאחר מכן להוסיף חצי כוס מים ולכסות.
  • שלב 3

    0 דקות
    לאחר צמצום המים ובישול תפוחי האדמה יש להוסיף את הביצים (כמו ביצת עין) לתבל במלח ובפלפל שחור, לכסות ולבשל עד שהמנה מוכנה והביצים עשויות לפי מידת העשייה הרצויה.
חליעה: תבשיל עוף וביצים פרסי

שלב 1 מתוך 3

במחבת עמוקה ורחבה לטגן את הבצל עד להשחמה, להוסיף את חזה העוף, הטחול ואת תפוחי האדמה.

חליעה: תבשיל עוף וביצים פרסי

שלב 2 מתוך 3

להוסיף את התבלינים ולאחר מכן להוסיף חצי כוס מים ולכסות.

חליעה: תבשיל עוף וביצים פרסי

שלב 3 מתוך 3

לאחר צמצום המים ובישול תפוחי האדמה יש להוסיף את הביצים (כמו ביצת עין) לתבל במלח ובפלפל שחור, לכסות ולבשל עד שהמנה מוכנה והביצים עשויות לפי מידת העשייה הרצויה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • בשר
  • אביב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים