דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
טאקו בציפוי קריספי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. טאקו בציפוי קריספי

טאקו בציפוי קריספי

(0)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מקסיקו בבית עם מנה קלילה ופריכה במילוי בשר טחון מתובל היטב

רכיבים

מנות 5

המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
10 
טורטיות קטנות
2  כוסות
פירורי לחם פירורית זהב
1 
ביצה טרופה עם מעט מלח
0.5  קילוגרם
בשר בקר טחון
1 
בצל קצוץ
4  שיני
שום קצוצות
1  כף
רסק עגבניות
0.5  כפית
מלח
0.25  כפית
פלפל שחור
0.5  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    במחבת רחבה מטגנים קלות את הבצל עד שמזהיב, מוסיפים את השום וממשיכים לטגן מעט.
  • שלב 2

    5 דקות
    מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהבשר מוכן. מוסיפים את התבלינים ורסק העגבניות ומערבבים היטב. מכבים את האש.
  • שלב 3

    5 דקות
    להכנת הטאקו: מחממים תנור לחום של 170 מעלות. מברישים טורטייה בביצה ואחר כך טובלים בפירורית זהב לציפוי הטורטייה.
  • שלב 4

    7 דקות
    מניחים את הטורטייה על רשת התנור – בין השלבים - עם הצד עם פירורית הזהב כלפי ממעלה ואופים בתנור כ-7 דקות.
  • שלב 5

    5 דקות
    לאחר שהטורטיות התקררו – ממלאים בבשר, אפשר להוסיף חסה קצוצה, כרוב קצוץ ובצל סגול מוחמץ. מגישים עם קטשופ וצ'ילי מיונז. מפזרים מעט כוסברה מעל.
טאקו בציפוי קריספי

שלב 1 מתוך 5

במחבת רחבה מטגנים קלות את הבצל עד שמזהיב, מוסיפים את השום וממשיכים לטגן מעט.

טאקו בציפוי קריספי

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהבשר מוכן. מוסיפים את התבלינים ורסק העגבניות ומערבבים היטב. מכבים את האש.

טאקו בציפוי קריספי

שלב 3 מתוך 5

שלב  3 שלב  3

להכנת הטאקו: מחממים תנור לחום של 170 מעלות. מברישים טורטייה בביצה ואחר כך טובלים בפירורית זהב לציפוי הטורטייה.

טאקו בציפוי קריספי

שלב 4 מתוך 5

שלב  4

מניחים את הטורטייה על רשת התנור – בין השלבים - עם הצד עם פירורית הזהב כלפי ממעלה ואופים בתנור כ-7 דקות.

טאקו בציפוי קריספי

שלב 5 מתוך 5

שלב  5

לאחר שהטורטיות התקררו – ממלאים בבשר, אפשר להוסיף חסה קצוצה, כרוב קצוץ ובצל סגול מוחמץ. מגישים עם קטשופ וצ'ילי מיונז. מפזרים מעט כוסברה מעל.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חטיף
  • חברים
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • מהתנור
  • מתאבנים
  • מתאבנים
  • ארוחה קלה
  • ארוחת ערב
  • אמצע שבוע
  • פינגר פוד
  • מנה עיקרית
  • מטבח עולמי
  • אוכל מקומי
  • מוצרי מאפה
  • מנה עליונה
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • אוכל מקסיקני
  • מתכונים קלים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים