המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מסדרים פתיבר בשלשות בתבנית.
מניחים על כל 3 פתיבר טבלת שוקולד.
מכניסים ל-5-6 דקות לתנור שחומם ל-160 מעלות.
מוציאים מהתנור ומקשטים בקישוטים אהובים כמו סוכריות וכו'.
מכניסים למקרר להתייצבות מחדש של השוקולד.
אם רוצים להגדיל כמויות - חבילת שוקולד לכל 3 יחידות פתיבר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0