דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
טולומבה - עוגיות בסירופ
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. טולומבה - עוגיות בסירופ

טולומבה - עוגיות בסירופ

(0)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: דנה כחלון
המעדן הטורקי הזה פשוט להכנה, אינו מצריך שמרים ונחטף במהירות מביכה ממש. קחו מתכון של גיל חובב

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  כוס
מים
50  גרם
חמאה
1.67  כוסות
קמח לבן לא תופח
2  כפות
סולת
1  קורט
מלח
3 
ביצה
3  טיפות
שמן תירס
1  כוס
סוכר לבן
1  כוס
דבש
1  כוס
מים רותחים
1 
לימון מלימון אחד
3  טיפות
מי ורדים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מתחילים דווקא ברוטב: מערבבים את כל החומרים בסיר קטן, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים על אש קטנה רבע שעה. מסירים מהאש.
  • שלב 2

    0 דקות
    מכינים את הטולומבה: מרתיחים את המים והחמאה בסיר. מוסיפים את הקמח, הסולת והמלח ומערבבים נמרצות עד שהבצק נפרד מדפנות הסיר. מסירים מהאש.
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבבים פנימה את הביצים, אחת בכל פעם.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר רחב. מזליפים את הבצק דרך שקית זילוף עם פיה גדולה בצורת כוכב. אצבעות הטולומבה צריכות להיות באורך 3-5 ס"מ. מטגנים עד להזהבה ומוציאים בכף מחוררת לצלחת מרופדת במגבות ניר.
  • שלב 5

    5 דקות
    כשכל הטולומבה מטוגנים, מכניסים אותם לתוך הרוטב ומשרים למשך חמש דקות. מוציאים בכף מחוררת ומגישים. בתיאבון! *ניתןלהמיר את מי הוורדים במי פריחת הדרים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
טולומבה - עוגיות בסירופ

שלב 1 מתוך 5

מתחילים דווקא ברוטב: מערבבים את כל החומרים בסיר קטן, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים על אש קטנה רבע שעה. מסירים מהאש.

טולומבה - עוגיות בסירופ

שלב 2 מתוך 5

מכינים את הטולומבה: מרתיחים את המים והחמאה בסיר. מוסיפים את הקמח, הסולת והמלח ומערבבים נמרצות עד שהבצק נפרד מדפנות הסיר. מסירים מהאש.

טולומבה - עוגיות בסירופ

שלב 3 מתוך 5

מערבבים פנימה את הביצים, אחת בכל פעם.

טולומבה - עוגיות בסירופ

שלב 4 מתוך 5

מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר רחב. מזליפים את הבצק דרך שקית זילוף עם פיה גדולה בצורת כוכב. אצבעות הטולומבה צריכות להיות באורך 3-5 ס"מ. מטגנים עד להזהבה ומוציאים בכף מחוררת לצלחת מרופדת במגבות ניר.

טולומבה - עוגיות בסירופ

שלב 5 מתוך 5

כשכל הטולומבה מטוגנים, מכניסים אותם לתוך הרוטב ומשרים למשך חמש דקות. מוציאים בכף מחוררת ומגישים. בתיאבון! *ניתןלהמיר את מי הוורדים במי פריחת הדרים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגיות
  • אוכל טורקי
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • טולומבה - לביבות טורקיות בדבש של בני סיידא

    טולומבה - לביבות טורקיות בדבש של בני סיידא

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים