דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
טורנדו רוסיני קל להכנה ומדהים - כשר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. טורנדו רוסיני קל להכנה ומדהים - כשר

טורנדו רוסיני קל להכנה ומדהים - כשר

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אתי ישפה
מנת פילה בקר וכבד אווז ברוטב יין אדום על מצע פירה - קלאסי ומעולה

רכיבים

מנות 1

המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2 
פילה בקר בעובי 3 ס"מ בערך (לבקש מהקצב)
2  פרוסות
כבד אווז
1  כוס
יין אדום (עדיף פורט)
2  כפות
סוכר לבן
1  כפית
מלח
1  כפית
פלפל שחור
4  כפות
שמן זית
1 
תפוח אדמה גדול
0.5  מיכל
שמנת מתוקה
1  כפית
מלח
1  כפית
פלפל שחור
0.25  זר
עירית קצוצה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכינים את הרוטב יין: בסיר קטן שמים כוס יין אדום ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומוסיפים שתי כפות סוכר. מצמצמים בערך חצי שעה או עד שהרוטב מסמיך.
  • שלב 2

    0 דקות
    צורבים את פילה הבקר עם מעט שמן זית על מחבת חמה - עד רמת העשייה הרצוייה, מומלץ מדיום רייר. מניחים על צלחת הגשה. (בזמן הצריבה מוסיפים מלח ופלפל - לא הרבה!)
  • שלב 3

    0 דקות
    צורבים את כבד האווז בערך 2 דקות מכל צד - תלוי בעובי הפרוסה (ללא שמן וללא תבלינים).
  • שלב 4

    0 דקות
    מניחים את פרוסות כבד האווז על הפילה ובוזקים מלמעלה את רוטב היין.
  • שלב 5

    0 דקות
    מומלץ להגיש עם פירה תפו"א, שום ועירית: מרתיחים תפוחי האדמה עם הקליפה ושיני שום קלופות, לאחר ריכוך מלא מקלפים את הקליפה וחותכים לקוביות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מכניסים לבלנדר את תפוחי האדמה, שמנת מתוקה צמחית (לפי העין ועד שיווצר מרקם קרמי) מלח ופלפל, שיני שום ועירית.
טורנדו רוסיני קל להכנה ומדהים - כשר

שלב 1 מתוך 6

מכינים את הרוטב יין: בסיר קטן שמים כוס יין אדום ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומוסיפים שתי כפות סוכר. מצמצמים בערך חצי שעה או עד שהרוטב מסמיך.

טורנדו רוסיני קל להכנה ומדהים - כשר

שלב 2 מתוך 6

צורבים את פילה הבקר עם מעט שמן זית על מחבת חמה - עד רמת העשייה הרצוייה, מומלץ מדיום רייר. מניחים על צלחת הגשה. (בזמן הצריבה מוסיפים מלח ופלפל - לא הרבה!)

טורנדו רוסיני קל להכנה ומדהים - כשר

שלב 3 מתוך 6

צורבים את כבד האווז בערך 2 דקות מכל צד - תלוי בעובי הפרוסה (ללא שמן וללא תבלינים).

טורנדו רוסיני קל להכנה ומדהים - כשר

שלב 4 מתוך 6

מניחים את פרוסות כבד האווז על הפילה ובוזקים מלמעלה את רוטב היין.

טורנדו רוסיני קל להכנה ומדהים - כשר

שלב 5 מתוך 6

מומלץ להגיש עם פירה תפו"א, שום ועירית: מרתיחים תפוחי האדמה עם הקליפה ושיני שום קלופות, לאחר ריכוך מלא מקלפים את הקליפה וחותכים לקוביות.

טורנדו רוסיני קל להכנה ומדהים - כשר

שלב 6 מתוך 6

מכניסים לבלנדר את תפוחי האדמה, שמנת מתוקה צמחית (לפי העין ועד שיווצר מרקם קרמי) מלח ופלפל, שיני שום ועירית.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חגיגה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • מנה שנייה
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים