דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
טרמיסו פתיבר ופקאן
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. טרמיסו פתיבר ופקאן

טרמיסו פתיבר ופקאן

(7)
40 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
עדי מרום עם טרמיסו פתיבר חגיגי ותוספת פקאן שמקפיצה אותו לטעמים אחרים

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
250  גרם
פתיבר קלאסי
120  גרם
חמאה מומסת
1.5  כפיות
נס קפה
500  גרם
גבינה לבנה רכה 9%
225  גרם
גבינת שמנת 25%
0.75  כוס
סוכר לבן
500  מיליליטר
שמנת מתוקה להקצפה 32%
1  חבילה
פודינג אינסטנט בטעם וניל
100  גרם
אגוז פקאן מסוכר (סיני) גרוס דק
1  חבילה
פתיבר קלאסי
1  מנה
אספרסו ארוך
125  גרם
שמנת מתוקה להקצפה 38%
1  כף
אבקת סוכר
20  גרם
קקאו
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    1 דקות
    המתכון מתאים להכנה בתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ.
  • שלב 2

    5 דקות
    טוחנים במעבד מזון 250 גרם פתי בר, 120 גרם חמאה מומסת ו-1/2 1 כפיות קפה נמס, בפולסים, עד לקבלת תערובת פירורית.
  • שלב 3

    5 דקות
    משטחים 2/3 שליש מהתערובת בתחתית התבנית, מהדקים ומפזרים מעט קקאו ואת שאר התערובת שומרים לקישוט.
  • שלב 4

    5 דקות
    בקערת מיקסר עם וו הקצפה שמים 500 מ"ל שמנת מתוקה, 500 גבינה לבנה 9%, 225 גרם גבינת שמנת 25%, 3/4 סוכר לבן ו-1 חבילת אינסטנט פודינג וניל, עד לקבלת תערובת יציבה וחלקה.
  • שלב 5

    1 דקות
    מקפלים לתערובת את הפקאן המסוכר.
  • שלב 6

    10 דקות
    יוצקים מחצית מקרם הפקאן על התחתית, טובלים פתיבר באספרסו ומניחים על המלית, מפזרים קקאו על הפתיבר ומניחים את יתרת המלית.
  • שלב 7

    360 דקות
    מיישרים ומעבירים למקרר ל-4 שעות.
  • שלב 8

    5 דקות
    מקציפים 125 מ"ל שמנת מתוקה ו-1 כף אבקת סוכר לקצפת יציבה ומעבירים לשקית זילוף.
  • שלב 9

    5 דקות
    מפזרים על העוגה את פירורי הפתיבר שהשארנו ומזלפים סביב העוגה קצפת.
  • שלב 10

    1 דקות
    מפזרים קקאו סביב הקצפת ומחזירים למקרר עד להגשה.
טרמיסו פתיבר ופקאן

שלב 1 מתוך 10

המתכון מתאים להכנה בתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ.

טרמיסו פתיבר ופקאן

שלב 2 מתוך 10

טוחנים במעבד מזון 250 גרם פתי בר, 120 גרם חמאה מומסת ו-1/2 1 כפיות קפה נמס, בפולסים, עד לקבלת תערובת פירורית.

טרמיסו פתיבר ופקאן

שלב 3 מתוך 10

משטחים 2/3 שליש מהתערובת בתחתית התבנית, מהדקים ומפזרים מעט קקאו ואת שאר התערובת שומרים לקישוט.

טרמיסו פתיבר ופקאן

שלב 4 מתוך 10

בקערת מיקסר עם וו הקצפה שמים 500 מ"ל שמנת מתוקה, 500 גבינה לבנה 9%, 225 גרם גבינת שמנת 25%, 3/4 סוכר לבן ו-1 חבילת אינסטנט פודינג וניל, עד לקבלת תערובת יציבה וחלקה.

טרמיסו פתיבר ופקאן

שלב 5 מתוך 10

מקפלים לתערובת את הפקאן המסוכר.

טרמיסו פתיבר ופקאן

שלב 6 מתוך 10

יוצקים מחצית מקרם הפקאן על התחתית, טובלים פתיבר באספרסו ומניחים על המלית, מפזרים קקאו על הפתיבר ומניחים את יתרת המלית.

טרמיסו פתיבר ופקאן

שלב 7 מתוך 10

מיישרים ומעבירים למקרר ל-4 שעות.

טרמיסו פתיבר ופקאן

שלב 8 מתוך 10

מקציפים 125 מ"ל שמנת מתוקה ו-1 כף אבקת סוכר לקצפת יציבה ומעבירים לשקית זילוף.

טרמיסו פתיבר ופקאן

שלב 9 מתוך 10

מפזרים על העוגה את פירורי הפתיבר שהשארנו ומזלפים סביב העוגה קצפת.

טרמיסו פתיבר ופקאן

שלב 10 מתוך 10

מפזרים קקאו סביב הקצפת ומחזירים למקרר עד להגשה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
צ ציפי

שכחת לרשום מתי מוסיפים 500 מ"ל שמנת מתוקה

מערכת בישולים

היי יקרה, בשלב 4. יום מקסים 💐

הערה טען עוד

גלו עוד

  • חלבי
  • חגיגה
  • חברים
  • עוגות
  • בראנץ'
  • ארוחת בוקר
  • אחר הצהריים
  • מאכלים קרים
  • קינוח עליון
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים קלים
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים