דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
טמאקי סושי (קונוסים)
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. טמאקי סושי (קונוסים)

טמאקי סושי (קונוסים)

(0)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: פאולין שובל
מעדן יפני - ארבעה קונוסי סושי עם סלמון סקין קריספי עם ביצי דגים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
אצות לסושי
3  כוסות
אורז סושי מבושל
1 
מלפפונים חתוך לגפרורים
4  כפות
פילה סלמון מטוגן פריך וחם
1 
אבוקדו חתוך לרצועות
2  כפיות
קוויאר סלמון (ביצי דג כתומות)
1  זר
בצל ירוק קצוץ
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חותכים את דפי אצות הנורי באלכסון, כך שיתקבלו מכל דף 2 משולשים שווים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מניחים משולש אחד על משטח עבודה יבש, כשבסיסו הרחב פונה שמאלה וחוד אחד מופנה כלפי הגוף.
  • שלב 3

    0 דקות
    מניחים על השליש הקרוב לגוף רצועות מלפפון, רצועה או שתיים של אבוקדו, ומפזרים בצל ירוק קצוץ. המלפפון והאבוקדו צריכים לבלוט מעט מעבר לשטח דף הנורי.
  • שלב 4

    0 דקות
    אוספים ביד לחה חופן אורז לא גדול, מעצבים אותו לצורת ביצה, ומניחים על מחצית חלקו הקדמי של משולש הנורי, על האבוקדו והמלפפון.
  • שלב 5

    0 דקות
    אוספים את חוד המשולש הקרוב לגוף, ומדביקים בעזרת אצבע טבולה במעט מים בדיוק על חוד המשולש מימין. ממשיכים ומגלגלים את הנורי, תוך כדי "עיצובו" לקונוס אחיד, ומדביקים את החוד הנותר בעזרת מעט מים.
  • שלב 6

    0 דקות
    על ארבעה מהקונוסים מפזרים את עור הסלמון הפריך, ועל הארבעה הנותרים את ביצי הדגים. מגישים עם סויה וואסבי. בהצלחה, בתיאבון!
טמאקי סושי (קונוסים)

שלב 1 מתוך 6

חותכים את דפי אצות הנורי באלכסון, כך שיתקבלו מכל דף 2 משולשים שווים.

טמאקי סושי (קונוסים)

שלב 2 מתוך 6

מניחים משולש אחד על משטח עבודה יבש, כשבסיסו הרחב פונה שמאלה וחוד אחד מופנה כלפי הגוף.

טמאקי סושי (קונוסים)

שלב 3 מתוך 6

מניחים על השליש הקרוב לגוף רצועות מלפפון, רצועה או שתיים של אבוקדו, ומפזרים בצל ירוק קצוץ. המלפפון והאבוקדו צריכים לבלוט מעט מעבר לשטח דף הנורי.

טמאקי סושי (קונוסים)

שלב 4 מתוך 6

אוספים ביד לחה חופן אורז לא גדול, מעצבים אותו לצורת ביצה, ומניחים על מחצית חלקו הקדמי של משולש הנורי, על האבוקדו והמלפפון.

טמאקי סושי (קונוסים)

שלב 5 מתוך 6

אוספים את חוד המשולש הקרוב לגוף, ומדביקים בעזרת אצבע טבולה במעט מים בדיוק על חוד המשולש מימין. ממשיכים ומגלגלים את הנורי, תוך כדי "עיצובו" לקונוס אחיד, ומדביקים את החוד הנותר בעזרת מעט מים.

טמאקי סושי (קונוסים)

שלב 6 מתוך 6

על ארבעה מהקונוסים מפזרים את עור הסלמון הפריך, ועל הארבעה הנותרים את ביצי הדגים. מגישים עם סויה וואסבי. בהצלחה, בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • ארוחת ערב
  • ארוחת צהריים
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים