דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
טריפל שוקולד
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. טריפל שוקולד

טריפל שוקולד

(1)
בינוני
מתכונאי/ת: אורלי פלאי ברונשטיין
איזה שוקולד אתם הכי אוהבים: מריר, חלב או לבן? תכלס לא צריך לבחור, כי בקינוח הטעים הזה שלושתם מככבים יחד

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
100  גרם
פתי בר בטעם שוקולד מריר
100  גרם
פתי בר שוקו
100  גרם
שוקולד מריר שבור לקוביות
100  גרם
שוקולד חלב שבור לקוביות
100  גרם
שוקולד לבן שבור לקוביות
3  מיכלים
שמנת מתוקה (סה״כ 750 מ״ל)
3  כפות
פודינג אינסטנט בטעם וניל
100  גרם
שוקולד מריר לציפוי
0.5  כוס
שמנת מתוקה 120 מ"ל - לציפוי
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    5 דקות
    מרפדים את תחתית התבנית בשכבה אחידה של פתי בר. שוברים כמה פתי בר כדי שיתאימו לרווחים שנוצרים, עד שמתקבלת שכבה מלאה. אין צורך להרטיב בחלב. *תבנית מלבנית 30X22
  • שלב 2

    10 דקות
    להכנת הקרמים - בשלוש קערות נפרדות (ומספיק גדולות לערבוב עם הקצפת), מניחים את שלושת סוגי השוקולד. לכל אחד מהם מוסיפים 3 כפות שמנת מתוקה, וממיסים במיקרוגל או מעל לסיר עם אדים. מערבבים כל אחת מן הקערות, עד לקבלת קרם חלק. מצננים 10 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מקציפים בקערת המיקסר את יתרת השמנת המתוקה – 2 וחצי מיכלים בערך עם פודינג וניל, במשך כ-3 דקות, או עד לקבלת קצפת רכה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחלקים את הקצפת בין שלוש הקערות, ומערבבים בעדינות כדי שלא לפגוע במרקם עד לאיחוד.
  • שלב 5

    5 דקות
    להרכבת העוגה - בתבנית מלבנית 30*22 יוצקים שכבה של קרם שוקולד מריר, מרפדים בשכבת פתי בר, שכבה של שוקולד לבן, עוד פתי בר ומסיימים בשוקולד חלב. מיישרים את מפלס הקרם, עוטפים בניילון, ומקפיאים למשך 5 שעות לפחות.
  • שלב 6

    2 דקות
    להכנת ציפוי (במידה ורוצים) - ממיסים שוקולד עם שמנת מתוקה, ויוצקים על פני המקפא. בתיאבון!
טריפל שוקולד

שלב 1 מתוך 6

מרפדים את תחתית התבנית בשכבה אחידה של פתי בר. שוברים כמה פתי בר כדי שיתאימו לרווחים שנוצרים, עד שמתקבלת שכבה מלאה. אין צורך להרטיב בחלב. *תבנית מלבנית 30X22

טריפל שוקולד

שלב 2 מתוך 6

להכנת הקרמים - בשלוש קערות נפרדות (ומספיק גדולות לערבוב עם הקצפת), מניחים את שלושת סוגי השוקולד. לכל אחד מהם מוסיפים 3 כפות שמנת מתוקה, וממיסים במיקרוגל או מעל לסיר עם אדים. מערבבים כל אחת מן הקערות, עד לקבלת קרם חלק. מצננים 10 דקות.

טריפל שוקולד

שלב 3 מתוך 6

מקציפים בקערת המיקסר את יתרת השמנת המתוקה – 2 וחצי מיכלים בערך עם פודינג וניל, במשך כ-3 דקות, או עד לקבלת קצפת רכה.

טריפל שוקולד

שלב 4 מתוך 6

מחלקים את הקצפת בין שלוש הקערות, ומערבבים בעדינות כדי שלא לפגוע במרקם עד לאיחוד.

טריפל שוקולד

שלב 5 מתוך 6

להרכבת העוגה - בתבנית מלבנית 30*22 יוצקים שכבה של קרם שוקולד מריר, מרפדים בשכבת פתי בר, שכבה של שוקולד לבן, עוד פתי בר ומסיימים בשוקולד חלב. מיישרים את מפלס הקרם, עוטפים בניילון, ומקפיאים למשך 5 שעות לפחות.

טריפל שוקולד

שלב 6 מתוך 6

להכנת ציפוי (במידה ורוצים) - ממיסים שוקולד עם שמנת מתוקה, ויוצקים על פני המקפא. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • חגיגה
  • עוגות
  • יום הולדת
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים