-
שלב 1
5 דקות
מרפדים את תחתית התבנית בשכבה אחידה של פתי בר. שוברים כמה פתי בר כדי שיתאימו לרווחים שנוצרים, עד שמתקבלת שכבה מלאה. אין צורך להרטיב בחלב.
*תבנית מלבנית 30X22
-
שלב 2
10 דקות
להכנת הקרמים - בשלוש קערות נפרדות (ומספיק גדולות לערבוב עם הקצפת), מניחים את שלושת סוגי השוקולד. לכל אחד מהם מוסיפים 3 כפות שמנת מתוקה, וממיסים במיקרוגל או מעל לסיר עם אדים. מערבבים כל אחת מן הקערות, עד לקבלת קרם חלק. מצננים 10 דקות.
-
שלב 3
0 דקות
מקציפים בקערת המיקסר את יתרת השמנת המתוקה – 2 וחצי מיכלים בערך עם פודינג וניל, במשך כ-3 דקות, או עד לקבלת קצפת רכה.
-
שלב 4
0 דקות
מחלקים את הקצפת בין שלוש הקערות, ומערבבים בעדינות כדי שלא לפגוע במרקם עד לאיחוד.
-
שלב 5
5 דקות
להרכבת העוגה - בתבנית מלבנית 30*22 יוצקים שכבה של קרם שוקולד מריר, מרפדים בשכבת פתי בר, שכבה של שוקולד לבן, עוד פתי בר ומסיימים בשוקולד חלב. מיישרים את מפלס הקרם, עוטפים בניילון, ומקפיאים למשך 5 שעות לפחות.
-
שלב 6
2 דקות
להכנת ציפוי (במידה ורוצים) - ממיסים שוקולד עם שמנת מתוקה, ויוצקים על פני המקפא.
בתיאבון!
כתוב ביקורת