דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
כיכר בשר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. כיכר בשר

כיכר בשר

(2)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: נירית פסלר
מנת בשר חגיגית, קרה ומשביעה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
בשר בקר טחון
6  כפות
פירורי לחם פירורית זהב
1 
בצל
2 
ביצה
1  שן
שום כתושה
1  כף
פטרוזיליה קצוצה
1  כף
חרדל
1  כף
קטשופ 750 גרם אסם
0  לפי הטעם
מלח
3 
ביצה קשות (לא הכרחי)
4  טיפות
שמן קנולה לשימון התבנית
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים את התנור לחום בינוני.
  • שלב 2

    0 דקות
    משמנים היטב תבנית כיכר (אינגליש-קייק) קטנה, או תבנית טרין אובאלית, ומפזרים בה כף אחת מפירורי הלחם.
  • שלב 3

    0 דקות
    מניחים את הבשר בקערה.
  • שלב 4

    0 דקות
    קולפים את הבצל וקוצצים דק מאוד במעבד מזון, או מגרדים על מגררת דקה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים לבשר ביחד עם 4 כפות פירורי הלחם, ביצים, שום, פטרוזיליה, חרדל, קטשופ, מלח ופלפל, ומערבבים היטב.
  • שלב 6

    0 דקות
    מניחים חצי מתערובת הבשר בתחתית התבנית. אם משתמשים בביצים קשות, משקיעים אותן בתערובת בשורה.
  • שלב 7

    0 דקות
    מכסים בתערובת הבשר שנותרה ומהדקים היטב. זורים את פירורי הלחם שנותרו על פני הכיכר ואופים 45 דקות.
  • שלב 8

    0 דקות
    מגישים קר בפרוסות, בתוספת חרדל, מיונז, מלפפונים חמוצים או טחינה. בתיאבון!
כיכר בשר

שלב 1 מתוך 8

מחממים את התנור לחום בינוני.

כיכר בשר

שלב 2 מתוך 8

משמנים היטב תבנית כיכר (אינגליש-קייק) קטנה, או תבנית טרין אובאלית, ומפזרים בה כף אחת מפירורי הלחם.

כיכר בשר

שלב 3 מתוך 8

מניחים את הבשר בקערה.

כיכר בשר

שלב 4 מתוך 8

קולפים את הבצל וקוצצים דק מאוד במעבד מזון, או מגרדים על מגררת דקה.

כיכר בשר

שלב 5 מתוך 8

מוסיפים לבשר ביחד עם 4 כפות פירורי הלחם, ביצים, שום, פטרוזיליה, חרדל, קטשופ, מלח ופלפל, ומערבבים היטב.

כיכר בשר

שלב 6 מתוך 8

מניחים חצי מתערובת הבשר בתחתית התבנית. אם משתמשים בביצים קשות, משקיעים אותן בתערובת בשורה.

כיכר בשר

שלב 7 מתוך 8

מכסים בתערובת הבשר שנותרה ומהדקים היטב. זורים את פירורי הלחם שנותרו על פני הכיכר ואופים 45 דקות.

כיכר בשר

שלב 8 מתוך 8

מגישים קר בפרוסות, בתוספת חרדל, מיונז, מלפפונים חמוצים או טחינה. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חטיף
  • חורף
  • חגיגה
  • על האש
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים