דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
כעכעים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. כעכעים

כעכעים

(0)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שרית פשה
כעכים עירקים ששמורים לארועים מיוחדים.

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח תופח אסם 1 ק"ג
100  גרם
שמרים יבשים
0.75  כפית
מלח
1  כפית
חוויאג'
2  כוסות
מים
1  חבילה
מרגרינה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מניחים את הקמח בקערה גדולה ומוסיפים את המלח והחוויאג'. מערבבים.
  • שלב 2

    0 דקות
    בסיר קטן ממיסים את השמרים ואת המרגרינה ב-2 כוסות מים פושרים. יוצרים גומה בקמח ויוצקים לתוך הגומה.
  • שלב 3

    0 דקות
    לשים את הבצק.
  • שלב 4

    0 דקות
    מעבדים במשך 15 דקות את הבצק ויוצרים רולדה ארוכה.
  • שלב 5

    0 דקות
    חותכים ל-25-30 חתיכות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מגלגלים חתיכת בצק למקל שאורכו כ-30 ס"מ ומעגלים אותו.
  • שלב 7

    0 דקות
    מניחים בתבנית משומנת, להקפיד על מרווחים ומכסים למשך שעה במגבת.
  • שלב 8

    0 דקות
    מחממים תנור לחום של 250 מעלות ומכניסים תבנית אחת בכל פעם, לחלקו העליון של התנור לאפייה במשך 10 דקות.
כעכעים

שלב 1 מתוך 8

מניחים את הקמח בקערה גדולה ומוסיפים את המלח והחוויאג'. מערבבים.

כעכעים

שלב 2 מתוך 8

בסיר קטן ממיסים את השמרים ואת המרגרינה ב-2 כוסות מים פושרים. יוצרים גומה בקמח ויוצקים לתוך הגומה.

כעכעים

שלב 3 מתוך 8

לשים את הבצק.

כעכעים

שלב 4 מתוך 8

מעבדים במשך 15 דקות את הבצק ויוצרים רולדה ארוכה.

כעכעים

שלב 5 מתוך 8

חותכים ל-25-30 חתיכות.

כעכעים

שלב 6 מתוך 8

מגלגלים חתיכת בצק למקל שאורכו כ-30 ס"מ ומעגלים אותו.

כעכעים

שלב 7 מתוך 8

מניחים בתבנית משומנת, להקפיד על מרווחים ומכסים למשך שעה במגבת.

כעכעים

שלב 8 מתוך 8

מחממים תנור לחום של 250 מעלות ומכניסים תבנית אחת בכל פעם, לחלקו העליון של התנור לאפייה במשך 10 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • עוגיות
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים