המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מתחילים בהכנת הבגט, חוצים כל חצי לאורכו.
מורחים מיונז, קטשופ ורוטב שום.
מניחים מעל את עלי החסה ,עגבניות ומעל את הבצל המטוגן.
מחממים מעט שמן במחבת בינונית ומטגנים את פרוסות חזה האווז משני הצדדים, דקה עד שתיים כל צד.
מניחים 4 פרוסות נקניק מטוגנות בכל באגט.
מורחים מעל חרדל לפי הטעם ומוסיפים מלפפונים חמוצים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0