המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את השמרית, הסוכר, המלח וכוס מים פושרים ומתסיסים חצי שעה.
בקערה בוחשים את הקמח עם תערובת השמרים ומוסיפים מים פושרים עד שמתקבל מרקם של דייסה או טחינה.
משאירים לנוח כחצי שעה עד שהבלילה תופחת.
במחבת טפלון על להבה גדולה יוצקים מהבלילה כמות של 3/4 מצקת.
משטחים וממתינים עד שנוצרות בועות על כל פני הבצק.
מסירים מהאש והופכים את המחבת על השיש.
לא מחזירים לאש לפני שמצננים את המחבת במי ברז קרים וחוזר חלילה.
מגישים עם חילבה ירוקה ועגבניה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0