דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לחמניות, חלות ולחם של מימי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לחמניות, חלות ולחם של מימי

לחמניות, חלות ולחם של מימי

(2)
120 דקות
קל
מתכונאי/ת: יסכה תם
הנוסחה המנצחת ללחמניות המבורגר רכות מבצק שמרים. אפשר להוסיף סוכר ולקבל לחמניות מתוקות

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
0.33  כוס
שמן קנולה
4  כפות
סוכר לבן
0.5  כף
מלח
2.25  כוסות
מים בחורף מים פושרים)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לערבב בקערת מיקסר שמן, סוכר, מלח, מים וקמח שמרים.
  • שלב 2

    10 דקות
    לערבל 10 דקות. כמה שיותר ככה טוב. הבצק צריך להיות רך וגמיש.
  • שלב 3

    0 דקות
    להניח את הקערה בצד ולהתפיח כשעה וחצי, בקיץ מספיק 3/4 שעה.
  • שלב 4

    0 דקות
    להכין מהבצק לחם, חלות או חלה, להניח על נייר אפייה בתבנית ולהתפיח שוב עד שכמעט הבצק מכפיל את נפחו.
  • שלב 5

    10 דקות
    לאפות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 10 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    להוריד את הטמפרטורה ל-180 מעלות ולאפות עד שהבצק משחים.
לחמניות, חלות ולחם של מימי

שלב 1 מתוך 6

לערבב בקערת מיקסר שמן, סוכר, מלח, מים וקמח שמרים.

לחמניות, חלות ולחם של מימי

שלב 2 מתוך 6

לערבל 10 דקות. כמה שיותר ככה טוב. הבצק צריך להיות רך וגמיש.

לחמניות, חלות ולחם של מימי

שלב 3 מתוך 6

להניח את הקערה בצד ולהתפיח כשעה וחצי, בקיץ מספיק 3/4 שעה.

לחמניות, חלות ולחם של מימי

שלב 4 מתוך 6

להכין מהבצק לחם, חלות או חלה, להניח על נייר אפייה בתבנית ולהתפיח שוב עד שכמעט הבצק מכפיל את נפחו.

לחמניות, חלות ולחם של מימי

שלב 5 מתוך 6

לאפות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 10 דקות.

לחמניות, חלות ולחם של מימי

שלב 6 מתוך 6

להוריד את הטמפרטורה ל-180 מעלות ולאפות עד שהבצק משחים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים