דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
שבלולי נוטלה, ריקוטה וקליפות תפוז מסוכר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. שבלולי נוטלה, ריקוטה וקליפות תפוז מסוכר

שבלולי נוטלה, ריקוטה וקליפות תפוז מסוכר

(0)
20 דקות
קל
מתכונאי/ת: שף מורן לידור
הקינוח הכי מרשים וייחודי שתכינו כשנופלים עליכם אורחים בהפתעה במהירות הבזק מבצק עלים מצונן אסם בונז'ור - פשוט מוצאים מהמקרר, אופים ומגישים

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
בצק עלים מצונן
5  כפות
ממרח אגוזי לוז
4  כפות
גבינת ריקוטה גדושות
50  גרם
קליפת תפוז
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    1 דקות
    מחממים תנור לחום של 190 מעלות.
  • שלב 2

    5 דקות
    חותכים את הבצק לגודל הרצוי (מומלץ 20/30).
  • שלב 3

    5 דקות
    מורחים על 3/4 מהבצק נוטלה ומעליה מורחים את הריקוטה.
  • שלב 4

    5 דקות
    מפזרים מעל את קליפות התפוז המסוכר ומגלגלים לרולדה מהודקת.
  • שלב 5

    5 דקות
    חותכים לשנקים (שבלולים) בעובי 1.5 ס"מ ומסדרים בתבנית עם רווחיים.
  • שלב 6

    13 דקות
    אופים בתנור 13-14 דקות או עד שהבצק מזהיב.
  • שלב 7

    2 דקות
    מוציאים מהתנור ובוזקים אבקת סוכר.
  • שלב 8

    1 דקות
    * לתוצאה טובה יותר מומלץ להוציא את הבצק מהמקרר כ-10 דקות לפני הכנת המאפה. מתאים לאפייה בתנור בלבד. יש לוודא אפייה מלאה לפני האכילה.
שבלולי נוטלה, ריקוטה וקליפות תפוז מסוכר

שלב 1 מתוך 8

מחממים תנור לחום של 190 מעלות.

שבלולי נוטלה, ריקוטה וקליפות תפוז מסוכר

שלב 2 מתוך 8

חותכים את הבצק לגודל הרצוי (מומלץ 20/30).

שבלולי נוטלה, ריקוטה וקליפות תפוז מסוכר

שלב 3 מתוך 8

מורחים על 3/4 מהבצק נוטלה ומעליה מורחים את הריקוטה.

שבלולי נוטלה, ריקוטה וקליפות תפוז מסוכר

שלב 4 מתוך 8

מפזרים מעל את קליפות התפוז המסוכר ומגלגלים לרולדה מהודקת.

שבלולי נוטלה, ריקוטה וקליפות תפוז מסוכר

שלב 5 מתוך 8

חותכים לשנקים (שבלולים) בעובי 1.5 ס"מ ומסדרים בתבנית עם רווחיים.

שבלולי נוטלה, ריקוטה וקליפות תפוז מסוכר

שלב 6 מתוך 8

אופים בתנור 13-14 דקות או עד שהבצק מזהיב.

שבלולי נוטלה, ריקוטה וקליפות תפוז מסוכר

שלב 7 מתוך 8

מוציאים מהתנור ובוזקים אבקת סוכר.

שבלולי נוטלה, ריקוטה וקליפות תפוז מסוכר

שלב 8 מתוך 8

* לתוצאה טובה יותר מומלץ להוציא את הבצק מהמקרר כ-10 דקות לפני הכנת המאפה. מתאים לאפייה בתנור בלבד. יש לוודא אפייה מלאה לפני האכילה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • פירות
  • אפייה
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • עוגיות
  • שוקולד
  • מהתנור
  • אחר הצהריים
  • מקור הסיבים
  • קינוח עליון
  • מתכונים קלים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • שבלולי פיצה עם זיתים

    שבלולי פיצה עם זיתים

    30 דקות קל
  • שבלולי גבינה ושום

    שבלולי גבינה ושום

    70 דקות בינוני
  • שבלולי תרד וגבינה מעולים של אתוש

    שבלולי תרד וגבינה מעולים של אתוש

    70 דקות בינוני
  • שבלולי פיצה

    שבלולי פיצה

    80 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים