המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להרתיח מים, להוסיף את הבטטות ותפוח האדמה, לבשל עד שהם רכים.
למעוך את הירקות והחמאה (ניתן להמיר את החמאה ב-4 כפות שמן קנולה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), לערבב עם שאר המצרכים ולתבל.
למלא תבנית שקעים בתערובת, עד לגובה של 3/4.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-20 דקות.
מומלץ להגיש לצד מטבל שמנת.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0