דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מאפינס בננה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מאפינס בננה

מאפינס בננה

(0)
35 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מאפינס בננה, מתכון מהיר, טעם נהדר, אהוב על כולם.

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
0.5  כפית
מלח
1  כפית
סודה לשתייה
120  גרם
חמאה מומסת
0.5  כוס
סוכר לבן
0.5  כוס
סוכר חום "דמררה"
2 
בננה בשלות, חתוכות לחתיכות קטנות או מרוסקות במזלג
2 
ביצה
1  כפית
תמצית וניל
0.5  כוס
אגוזי לוז טחונים
2  כפות
אגוזי לוז טחונים, לקישוט
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

35 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים את התנור לחום בינוני (175 מעלות). משמנים את שקעי התבנית, או מרפדים בסלסיליות נייר.
  • שלב 2

    2 דקות
    מנפים בקערה את הקמח, מלח וסודה לשתייה. מניחים בקערה אחרת את החמאה ושני סוגי הסוכר ומקציפים 2 דקות, עד שנוצר מרקם אחיד.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הבננות, ביצים ווניל, תוך כדי ערבול, ולבסוף מוסיפים את תערובת הקמח ואת האגוזים.
  • שלב 4

    25 דקות
    יוצקים את העיסה לשקעים, כמעט עד לגובה שפתם, מפזרים מלמעלה את האגוזים ואופים כ-25 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז המאפין יוצא יבש.
  • שלב 5

    5 דקות
    משהים לצינון כ-5 דקות ומחלצים מהשקעים. המאפינס נשמרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר כשלושה ימים.
מאפינס בננה

שלב 1 מתוך 5

מחממים את התנור לחום בינוני (175 מעלות). משמנים את שקעי התבנית, או מרפדים בסלסיליות נייר.

מאפינס בננה

שלב 2 מתוך 5

מנפים בקערה את הקמח, מלח וסודה לשתייה. מניחים בקערה אחרת את החמאה ושני סוגי הסוכר ומקציפים 2 דקות, עד שנוצר מרקם אחיד.

מאפינס בננה

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים את הבננות, ביצים ווניל, תוך כדי ערבול, ולבסוף מוסיפים את תערובת הקמח ואת האגוזים.

מאפינס בננה

שלב 4 מתוך 5

יוצקים את העיסה לשקעים, כמעט עד לגובה שפתם, מפזרים מלמעלה את האגוזים ואופים כ-25 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז המאפין יוצא יבש.

מאפינס בננה

שלב 5 מתוך 5

משהים לצינון כ-5 דקות ומחלצים מהשקעים. המאפינס נשמרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר כשלושה ימים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מאפינס מלוח עם תוספות משדרגות

    מאפינס מלוח עם תוספות משדרגות

    45 דקות קל
  • מאפינס ללא סוכר

    מאפינס ללא סוכר

    30 דקות קל
  • מאפינס תירס

    מאפינס תירס

    50 דקות בינוני
  • מאפינס עם קינואה ותרד

    מאפינס עם קינואה ותרד

    40 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים