המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
אם משתמשים בתירס טרי להוריד בעזרת סכין חדה את הגרעינים מהקלח ולבשל במים רותחים חמש דקות, לסנן ולצנן. אם משתמשים בקפוא רק להפשיר בעזרת חליטה בימים רותחים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון
לשים בקערה גדולה את הביצים, גבינות, שמנת, קמח, פולנטה ולערבב היטב.
לקצוץ את הבצל הירוק ולהוסיף, לחתוך את הפלפל לקוביות קטנות ולהוסיף את גרגרי התירס, לתבל במלח, פלפל לבן ואגוז מוסקט.
להעביר לתבניות מאפינס משומנות בחמאה ולאפות בתנור בחום של 180 מעלות 25 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0