דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מאפינס עם תירס, בצל ירוק וגמבה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מאפינס עם תירס, בצל ירוק וגמבה

מאפינס עם תירס, בצל ירוק וגמבה

(0)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: אסתר דולב
מאכל שהוא נשנוש, ארוחה או תוספת. תמיד טעים וילדים אוהבים במיוחד

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3 
תירס
1  שקית
גרעיני תירס מוקפאים
1 
פלפל אדום (לא הכרחי)
6 
בצל ירוק
1  גביע
גבינת קוטג'
1  גביע
שמנת חמוצה
4 
ביצה
3  כפות
גבינת פרמזן מגוררת מגוררת דק
0.75  כוס
קמח תופח אסם 1 ק"ג
2  כפות
קורנפלור לא הכרחי
1  כפית
מלח
1  קורט
אגוז מוסקט טחון
1  קורט
פלפל לבן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    אם משתמשים בתירס טרי להוריד בעזרת סכין חדה את הגרעינים מהקלח ולבשל במים רותחים חמש דקות, לסנן ולצנן. אם משתמשים בקפוא רק להפשיר בעזרת חליטה בימים רותחים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון
  • שלב 2

    0 דקות
    לשים בקערה גדולה את הביצים, גבינות, שמנת, קמח, פולנטה ולערבב היטב.
  • שלב 3

    0 דקות
    לקצוץ את הבצל הירוק ולהוסיף, לחתוך את הפלפל לקוביות קטנות ולהוסיף את גרגרי התירס, לתבל במלח, פלפל לבן ואגוז מוסקט.
  • שלב 4

    0 דקות
    להעביר לתבניות מאפינס משומנות בחמאה ולאפות בתנור בחום של 180 מעלות 25 דקות.
מאפינס עם תירס, בצל ירוק וגמבה

שלב 1 מתוך 4

אם משתמשים בתירס טרי להוריד בעזרת סכין חדה את הגרעינים מהקלח ולבשל במים רותחים חמש דקות, לסנן ולצנן. אם משתמשים בקפוא רק להפשיר בעזרת חליטה בימים רותחים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון

מאפינס עם תירס, בצל ירוק וגמבה

שלב 2 מתוך 4

לשים בקערה גדולה את הביצים, גבינות, שמנת, קמח, פולנטה ולערבב היטב.

מאפינס עם תירס, בצל ירוק וגמבה

שלב 3 מתוך 4

לקצוץ את הבצל הירוק ולהוסיף, לחתוך את הפלפל לקוביות קטנות ולהוסיף את גרגרי התירס, לתבל במלח, פלפל לבן ואגוז מוסקט.

מאפינס עם תירס, בצל ירוק וגמבה

שלב 4 מתוך 4

להעביר לתבניות מאפינס משומנות בחמאה ולאפות בתנור בחום של 180 מעלות 25 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מאפינס מלוח עם תוספות משדרגות

    מאפינס מלוח עם תוספות משדרגות

    45 דקות קל
  • מאפינס ללא סוכר

    מאפינס ללא סוכר

    30 דקות קל
  • מאפינס תירס

    מאפינס תירס

    50 דקות בינוני
  • מאפינס עם קינואה ותרד

    מאפינס עם קינואה ותרד

    40 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים