דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מאפינס פטריות וגבינות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מאפינס פטריות וגבינות

מאפינס פטריות וגבינות

(0)
45 דקות
קל
מתכונאי/ת: יסכה תם
מאפינס טריים עם ניחוח של גבינות ופטריות, מושלמים על שולחן החג או כחלק מארוחת ערב קלה

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
בצל גדול, קצוץ
500  גרם
פטריות שמפיניון חתוכות
30  גרם
חמאה
1  גביע
גבינת קוטג' (250 גרם)
1  גביע
גבינה לבנה 5% (250 גרם)
150  גרם
גבינה צהובה
3 
ביצה
1  כף
מרק פטריות ר.טבעיים 220ג
1  כוס
קמח תופח אסם 1 ק"ג
0  לפי הטעם
מלח
1  קורט
אגוז מוסקט טחון
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים את הבצל הקצוץ בחמאה עד הזהבה, ומוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט, וממשיכים לטגן עוד כשתי דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים בקערה את שאר חומרי המלית, מוסיפים את הבצל עם הפטריות ומתקנים תיבול.
  • שלב 3

    5 דקות
    משמנים מעט תבנית סיליקון עם שקעים ושופכים בצורה שווה את התערובת, עד 2/3 מהגובה.
  • שלב 4

    30 דקות
    אופים כ-30 דקות בחום של 180 מעלות, עד שהמאפינס זהובים.
מאפינס פטריות וגבינות

שלב 1 מתוך 4

מטגנים את הבצל הקצוץ בחמאה עד הזהבה, ומוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט, וממשיכים לטגן עוד כשתי דקות.

מאפינס פטריות וגבינות

שלב 2 מתוך 4

מערבבים בקערה את שאר חומרי המלית, מוסיפים את הבצל עם הפטריות ומתקנים תיבול.

מאפינס פטריות וגבינות

שלב 3 מתוך 4

משמנים מעט תבנית סיליקון עם שקעים ושופכים בצורה שווה את התערובת, עד 2/3 מהגובה.

מאפינס פטריות וגבינות

שלב 4 מתוך 4

אופים כ-30 דקות בחום של 180 מעלות, עד שהמאפינס זהובים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מאפינס פתיתים וגבינה

    מאפינס פתיתים וגבינה

    50 דקות קל
  • מאפינס שוקולד

    מאפינס שוקולד

    35 דקות בינוני
  • מאפינס שוקולד

    מאפינס שוקולד

    45 דקות בינוני
  • מאפינס תרד

    מאפינס תרד

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים