ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית. כאשר החמאה נמסה, מכבים את האש ומניחים לה להתקרר כ- 5 דקות.
שלב 2
0 דקות
שמים בקערה את הסוכר ואת הביצים ומערבבים בעזרת מטרף ידני. מוסיפים לקערה את הריוויון, תמצית הוניל והחמאה וממשיכים לערבב.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים בהדרגה את הקמח לקערה: שופכים חצי כוס לקערה ומערבבים עד אשר כל הקמח נבלע בעיסה. חוזרים על התהליך עוד פעמיים (עד גמר הקמח). אם נוצרים גושים של קמח, מועכים אותם על דפנות הקערה.
שלב 4
0 דקות
מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות. מסדרים בתבנית השקעים או בתבנית רגילה 12 סלסלות נייר.
שלב 5
0 דקות
שופכים לכל סלסלה 2 כפות מלאות של בלילה.
שלב 6
25 דקות
מכניסים את התבנית לתנור ואופים כ- 25 דקות או עד שראש הכיפה מתקשה ומקבל גוון חום בהיר.
שלב 7
30 דקות
מבקשים ממבוגר להוציא את התבנית מהתנור ומקררים כ-30 דקות.
שלב 8
0 דקות
מקציפים בקערת מערבל את מצרכי הקישוט עד קבלת קרם יציב.
שלב 9
0 דקות
מכניסים את הקרם לשקית,שיוצרים ממנה שקית זילוף.
שלב 10
0 דקות
יוצרים מסגרת של קרם מסביב לשולי המאפינס וממלאים את המרכז בקרם עד אשר לא רואים את המאפינס.
שלב 11
0 דקות
מחליקים את הקרם בעזרת סכין לא חד.
שלב 12
0 דקות
מקשטים את המאפינס בסוכריות שונות, גלי, עוגיות ובייגלה על פי הדימיון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0