דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מאפינס שוקולד
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מאפינס שוקולד

מאפינס שוקולד

(0)
35 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: יסמין
המתכון שכולם אוהבים: מאפינס רכים ונימוחים עם ציפוי קרם גנאש שוקולד עשיר

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  כוס
קמח תופח אסם 1 ק"ג אסם
0.5  כוס
סוכר חום כהה
0.25  כוס
סוכר לבן
0.5  כוס
קקאו
1  קורט
מלח
100  גרם
שוקולד חלב
2 
ביצה
0.5  כוס
שמן קנולה
0.75  כוס
מים פושרים
2  כפיות
תמצית וניל
200  גרם
שוקולד מריר
200  מיליליטר
שמנת מתוקה
100  גרם
חמאה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

35 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכינים את המאפינס: מכניסים למעבד מזון את כל החומרים היבשים, כולל השוקולד כשהוא שבור לקוביות. מפעילים את מעבד המזון בכמה פולסים קצרים עד שנוצרת אבקה אחידה שבתוכה פיסות שוקולד קטנטנות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את שאר החומרים ומעבדים מעט עד שהתערובת אחידה ולא יותר.
  • שלב 3

    20 דקות
    יוצקים את התערובת לתבניות מאפינס, עד גובה של ס"מ אחד משפת התבנית. אופים בחום של 180 מעלות, 15-20 דקות, עד שקיסם הננעץ במאפינס יוצא יבש.
  • שלב 4

    12 דקות
    לחילופין, אפשר לאפות את המאפינס 12 דקות בלבד ולהגיש מיד כשהמרכז נוזלי וחם.
  • שלב 5

    0 דקות
    הכנת קרם גנאש: מרתיחים את השמנת המתוקה ומקררים, מוסיפים את השוקולד והחמאה ומערבבים את הכל ביחד עד לקבלת קרם אחיד וחלק.
  • שלב 6

    0 דקות
    יוצקים מעט מהקרם על כל מאפין ומכניסים לקירור.
מאפינס שוקולד

שלב 1 מתוך 6

מכינים את המאפינס: מכניסים למעבד מזון את כל החומרים היבשים, כולל השוקולד כשהוא שבור לקוביות. מפעילים את מעבד המזון בכמה פולסים קצרים עד שנוצרת אבקה אחידה שבתוכה פיסות שוקולד קטנטנות.

מאפינס שוקולד

שלב 2 מתוך 6

מוסיפים את שאר החומרים ומעבדים מעט עד שהתערובת אחידה ולא יותר.

מאפינס שוקולד

שלב 3 מתוך 6

יוצקים את התערובת לתבניות מאפינס, עד גובה של ס"מ אחד משפת התבנית. אופים בחום של 180 מעלות, 15-20 דקות, עד שקיסם הננעץ במאפינס יוצא יבש.

מאפינס שוקולד

שלב 4 מתוך 6

לחילופין, אפשר לאפות את המאפינס 12 דקות בלבד ולהגיש מיד כשהמרכז נוזלי וחם.

מאפינס שוקולד

שלב 5 מתוך 6

הכנת קרם גנאש: מרתיחים את השמנת המתוקה ומקררים, מוסיפים את השוקולד והחמאה ומערבבים את הכל ביחד עד לקבלת קרם אחיד וחלק.

מאפינס שוקולד

שלב 6 מתוך 6

יוצקים מעט מהקרם על כל מאפין ומכניסים לקירור.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל במלח
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מאפינס מלוח עם תוספות משדרגות

    מאפינס מלוח עם תוספות משדרגות

    45 דקות קל
  • מאפינס ללא סוכר

    מאפינס ללא סוכר

    30 דקות קל
  • מאפינס תירס

    מאפינס תירס

    50 דקות בינוני
  • מאפינס עם קינואה ותרד

    מאפינס עם קינואה ותרד

    40 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים