דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מגש אירוח קציצות עדשים כתומות טבעול עם תוספות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מגש אירוח קציצות עדשים כתומות טבעול עם תוספות

מגש אירוח קציצות עדשים כתומות טבעול עם תוספות

(0)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: סבינה ולדמן
מגש טבעוני בסטייל שעושה כיף בפה והמון צבע בעיניים. מושלם לאירוח מפנק.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
16 
קציצות עדשים כתומות
1 
סלק
100  גרם
תחליף קרם, נוזלי, עם שמן צמחי מוקשה וחלבון סויה
1  כף
שמן זית
0  לפי הטעם
מלח
0.5 
תפוח עץ
0  לפי הטעם
בהרט
100  גרם
טחינה
1 
בטטה
2  כפות
אגוזי פקאן מסוכרים
4  כפות
שמן זית
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
קינמון טחון
1 
אבוקדו
0.5 
לימון
0.5  שן
שום
2  כפות
שמן זית
0  לפי הטעם
מלח
0.5 
פלפל אדום
0.5 
פלפל צהוב
0.5 
פלפל ירוק
1  כף
שמן זית
0  לפי הטעם
מלח
1  כף
כוסברה
2  כפות
פיסטוק
1  כף
חמוציות
1  כף
בצל סגול
1  כף
נענע
2  כפות
שמן זית
40  גרם
תחליף קרם, נוזלי, עם שמן צמחי מוקשה וחלבון סויה
0  לפי הטעם
זעתר
0  לפי הטעם
פלפל
0  לפי הטעם
פלפל
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    מגרדים את הסלק בפומפייה דקה. טוחנים במעבד מזון או בלנדר מוט את הסלק, גבינה טבעונית (ניתן להשתמש גם בגבינת עזים או קשיו טחון באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), שמן זית מלח ופלפל למחית חלקה. מצננים כשעה במקרר.
  • שלב 2

    0 דקות
    מניחים כף גדושה מעל הקציצה, מעל מניחים כמה מקלוני תפוח עץ ובוזקים מעט סומק.
  • שלב 3

    7 דקות
    במחבת בינונית מטגנים עד להזהבה את קוביות הבטטה ופקאן בשמן הזית, על להבה נמוכה כ-7 דקות. מתבלים במלח פלפל ומעט קינמון.
  • שלב 4

    5 דקות
    מניחים כף של טחינה (ניתן להתשמש גם בגבינת ריקוטה או גבינה טבעונית, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) על קציצה ומעל מסדרים כף של סלט בטטה ופקאן.
  • שלב 5

    0 דקות
    טוחנים את האבוקדו עם מיץ הלימון, שום, שמן זית, מלח ופלפל בזרת בלנדר מוט או מעבד מזון לקרם חלק, מצננים כשעה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מערבבים יחד את הפלפלים עם שמן זית, מלח, פלפל וכוסברה.
  • שלב 7

    0 דקות
    מניחים כף גדושה של קרם אבוקדו על קציצה. מעל מניחים כף של סלט פלפלים ומעטרים בעלה כוסברה.
  • שלב 8

    0 דקות
    מערבבים יחד את הפיסטוק, חמוציות, בצל, נענע, שמן זית, מלח ופלפל.
  • שלב 9

    5 דקות
    מניחים כף גדושה של לאבנה טבעונית (ניתן להמיר בלאבנה רגילה או טחינה סמיכה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) על קציצה, מעל מניחים כף גדושה של סלסה פיסטוק ובוזקים מעל מעט זעתר.
מגש אירוח קציצות עדשים כתומות טבעול עם תוספות

שלב 1 מתוך 9

מגרדים את הסלק בפומפייה דקה. טוחנים במעבד מזון או בלנדר מוט את הסלק, גבינה טבעונית (ניתן להשתמש גם בגבינת עזים או קשיו טחון באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), שמן זית מלח ופלפל למחית חלקה. מצננים כשעה במקרר.

מגש אירוח קציצות עדשים כתומות טבעול עם תוספות

שלב 2 מתוך 9

מניחים כף גדושה מעל הקציצה, מעל מניחים כמה מקלוני תפוח עץ ובוזקים מעט סומק.

מגש אירוח קציצות עדשים כתומות טבעול עם תוספות

שלב 3 מתוך 9

במחבת בינונית מטגנים עד להזהבה את קוביות הבטטה ופקאן בשמן הזית, על להבה נמוכה כ-7 דקות. מתבלים במלח פלפל ומעט קינמון.

מגש אירוח קציצות עדשים כתומות טבעול עם תוספות

שלב 4 מתוך 9

מניחים כף של טחינה (ניתן להתשמש גם בגבינת ריקוטה או גבינה טבעונית, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) על קציצה ומעל מסדרים כף של סלט בטטה ופקאן.

מגש אירוח קציצות עדשים כתומות טבעול עם תוספות

שלב 5 מתוך 9

טוחנים את האבוקדו עם מיץ הלימון, שום, שמן זית, מלח ופלפל בזרת בלנדר מוט או מעבד מזון לקרם חלק, מצננים כשעה.

מגש אירוח קציצות עדשים כתומות טבעול עם תוספות

שלב 6 מתוך 9

מערבבים יחד את הפלפלים עם שמן זית, מלח, פלפל וכוסברה.

מגש אירוח קציצות עדשים כתומות טבעול עם תוספות

שלב 7 מתוך 9

מניחים כף גדושה של קרם אבוקדו על קציצה. מעל מניחים כף של סלט פלפלים ומעטרים בעלה כוסברה.

מגש אירוח קציצות עדשים כתומות טבעול עם תוספות

שלב 8 מתוך 9

מערבבים יחד את הפיסטוק, חמוציות, בצל, נענע, שמן זית, מלח ופלפל.

מגש אירוח קציצות עדשים כתומות טבעול עם תוספות

שלב 9 מתוך 9

מניחים כף גדושה של לאבנה טבעונית (ניתן להמיר בלאבנה רגילה או טחינה סמיכה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) על קציצה, מעל מניחים כף גדושה של סלסה פיסטוק ובוזקים מעל מעט זעתר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מגש אנטיפסטי ענק

    מגש אנטיפסטי ענק

    80 דקות בינוני
  • מגש אנטיפסטי ענק

    מגש אנטיפסטי ענק

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים