המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצלים בשמן, במחבת, עד להזהבה.
מוסיפים את העגבניות ומטגנים עוד כשבע דקות.
מוסיפים את התבלינים והצנוברים וממשיכים לטגן עד שהצנוברים מזהיבים.
מוסיפים את חזה-העוף וממשיכים לטגן עד שהחזה מוכן והנוזלים מצטמצמים.
מגישים בתוך טורטיה ומפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0