דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מוצ'י מקרון פטל
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מוצ'י מקרון פטל

מוצ'י מקרון פטל

(0)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: שחר ואורן
בצק אורז עוטף קרם אוורירי כמו ענן בטעם מקרון פטל ובפנים הפתעה - פטל טרי. קינוח ייחודי ויפהפה

רכיבים

מנות 20

המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
180  גרם
חלב (2/3 כוס)
100  גרם
קמח אורז דביק (3/4 כוס)
30  גרם
קורנפלור (3 כפות)
30  גרם
סוכר לבן (2 כפות)
20  גרם
חמאה
500  מיליליטר
שמנת מתוקה להקצפה
1  חבילה
אסם פודינג בטעם מקרון פטל
2  חבילות
פטל טרי
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    להכנת הבצק: מערבבים בקערה חלב, קמח אורז דביק, קורנפלור וסוכר. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למיקרוגל ל-5 דקות על חום גבוה.
  • שלב 2

    5 דקות
    מסירים את הניילון ומוסיפים את החמאה. בעזרת הידיים (עם כפפות) או מעבד מזון עם וו לישה, מעבדים את הבצק עד שהוא הופך להיות חלק, חלק, חלק ונמתח בלי להיקרע. מקמחים בקמח אורז שלא ידבק, יוצרים גליל ומחלקים מהבצק 20 חלקים. כל חלק מכדררים ומצפים בקמח אורז.
  • שלב 3

    2 דקות
    מרדדים לדיסקית קטנה ומניחים לרגע בצד.
  • שלב 4

    5 דקות
    להכנת הקרם: מקציפים שמנת ופודינג עד לקבלת קצפת יציבה וטעימה. מעבירים את הקצפת לשק זילוף. מניחים את דיסקית הבצק על כלי קטן וקעור. מזלפים קצפת.
  • שלב 5

    5 דקות
    תוקעים במרכז פטל ומכסים בעוד קצפת. תופסים את השוליים ומצמידים אותם. מקמחים מעט ומניחים על מנג׳ט כדי שלא ידבק.
  • שלב 6

    1 דקות
    המוצ'י מחזיק כמה ימים במקרר אבל הבצק לא יהיה רך ונמתח כבר אחרי יומיים אז להשתדל לאכול מהר.
מוצ'י מקרון פטל

שלב 1 מתוך 6

להכנת הבצק: מערבבים בקערה חלב, קמח אורז דביק, קורנפלור וסוכר. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למיקרוגל ל-5 דקות על חום גבוה.

מוצ'י מקרון פטל

שלב 2 מתוך 6

מסירים את הניילון ומוסיפים את החמאה. בעזרת הידיים (עם כפפות) או מעבד מזון עם וו לישה, מעבדים את הבצק עד שהוא הופך להיות חלק, חלק, חלק ונמתח בלי להיקרע. מקמחים בקמח אורז שלא ידבק, יוצרים גליל ומחלקים מהבצק 20 חלקים. כל חלק מכדררים ומצפים בקמח אורז.

מוצ'י מקרון פטל

שלב 3 מתוך 6

מרדדים לדיסקית קטנה ומניחים לרגע בצד.

מוצ'י מקרון פטל

שלב 4 מתוך 6

להכנת הקרם: מקציפים שמנת ופודינג עד לקבלת קצפת יציבה וטעימה. מעבירים את הקצפת לשק זילוף. מניחים את דיסקית הבצק על כלי קטן וקעור. מזלפים קצפת.

מוצ'י מקרון פטל

שלב 5 מתוך 6

תוקעים במרכז פטל ומכסים בעוד קצפת. תופסים את השוליים ומצמידים אותם. מקמחים מעט ומניחים על מנג׳ט כדי שלא ידבק.

מוצ'י מקרון פטל

שלב 6 מתוך 6

המוצ'י מחזיק כמה ימים במקרר אבל הבצק לא יהיה רך ונמתח כבר אחרי יומיים אז להשתדל לאכול מהר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
י יעל נורליאן

קינוח ללא גלוטן מעולה! איפה אפשר לקנות קמח אורז דביק?

מערכת בישולים

היי יעל, תודה שאהבת 🌸 ניתן להשיג היום כבר כמעט בכל רשתות השיווק, באזור המדפים של המצרכים מאסיה. ניתן להשיג גם בחנויות טבע או בחנויות שמתמחות במצרכים מהמזרח הרחוק

הערה טען עוד

גלו עוד

  • אחר
  • חטיף
  • חלבי
  • גלידה
  • פירות
  • אמצע שבוע
  • פינגר פוד
  • אחר הצהריים
  • מאכלים קרים
  • קינוח עליון
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים קלים
  • מתכוני קינוחים
  • מבשלים עם הילדים
  • מוקפצים ואסייתים
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים