המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים שמנת ופודינג לקבלת קצפת יציבה ומעבירים לשק זילוף.
מרטיבים דף אורז ומניחים אותו על משטח, מניחים ככה שהצד החלק של הדף אורז כלפי מעלה והצד המחוספס כלפי מטה.
ממתינים עד שהדף נהיה דביק, אך שימו לב שלא יתייבש.
מפזרים קורנפלור ומברישים עד שדף האורז אינו דביק למגע.
מקלפים בעדינות את דף האורז מהמשטח ומניחים מעל קערה קטנה כשהצד הדביק מופנה כלפי מעלה והצד המקומח כלפי מטה.
דוחפים מעט את הדף אורז פנימה כדי ליצור גומה.
מזלפים בגומה מעט קרם ומכניסים לקרם תות כשהשפיץ למטה ומכסים את כל התות בקרם.
מהדקים את השוליים, זה דביק לכן נסגר בקלות, אוספים את כל השוליים וצובטים בחלק שבו אין קרם (רק דף אורז) עד שהשוליים מתנתקים.
מכדררים קלות לחלוקה שווה של הקרם ומניחים על הצד שצבטנו.
מכניסים למקפיא ל 45 דקות להתייצבות מלאה וזה מוכן!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 3