דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מוצ׳י פטנט ב- 10 דקות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מוצ׳י פטנט ב- 10 דקות

מוצ׳י פטנט ב- 10 דקות

(11)
10 דקות
קל
מתכונאי/ת: שחר ואורן
הגלידה היפנית שכבשה את הרשת בגרסה המהירה והטעימה. המתכון עם אינסטנט פודינג וניל אבל ניתן להכין עם כל טעם אהוב אחר של פודינג כמו - שוקולד, שוקולד בלונד, פירות יער ועוד

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פודינג אינסטנט בטעם וניל
500  מיליליטר
שמנת מתוקה להקצפה 38%
8 
דפי אורז
0.5  כוס
קורנפלור
8 
תות שדה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

10 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    מקציפים שמנת ופודינג לקבלת קצפת יציבה ומעבירים לשק זילוף.
  • שלב 2

    5 דקות
    מרטיבים דף אורז ומניחים אותו על משטח, מניחים ככה שהצד החלק של הדף אורז כלפי מעלה והצד המחוספס כלפי מטה.
  • שלב 3

    5 דקות
    ממתינים עד שהדף נהיה דביק, אך שימו לב שלא יתייבש.
  • שלב 4

    2 דקות
    מפזרים קורנפלור ומברישים עד שדף האורז אינו דביק למגע.
  • שלב 5

    2 דקות
    מקלפים בעדינות את דף האורז מהמשטח ומניחים מעל קערה קטנה כשהצד הדביק מופנה כלפי מעלה והצד המקומח כלפי מטה.
  • שלב 6

    1 דקות
    דוחפים מעט את הדף אורז פנימה כדי ליצור גומה.
  • שלב 7

    2 דקות
    מזלפים בגומה מעט קרם ומכניסים לקרם תות כשהשפיץ למטה ומכסים את כל התות בקרם.
  • שלב 8

    2 דקות
    מהדקים את השוליים, זה דביק לכן נסגר בקלות, אוספים את כל השוליים וצובטים בחלק שבו אין קרם (רק דף אורז) עד שהשוליים מתנתקים.
  • שלב 9

    2 דקות
    מכדררים קלות לחלוקה שווה של הקרם ומניחים על הצד שצבטנו.
  • שלב 10

    45 דקות
    מכניסים למקפיא ל 45 דקות להתייצבות מלאה וזה מוכן!
מוצ׳י פטנט ב- 10 דקות

שלב 1 מתוך 10

מקציפים שמנת ופודינג לקבלת קצפת יציבה ומעבירים לשק זילוף.

מוצ׳י פטנט ב- 10 דקות

שלב 2 מתוך 10

מרטיבים דף אורז ומניחים אותו על משטח, מניחים ככה שהצד החלק של הדף אורז כלפי מעלה והצד המחוספס כלפי מטה.

מוצ׳י פטנט ב- 10 דקות

שלב 3 מתוך 10

ממתינים עד שהדף נהיה דביק, אך שימו לב שלא יתייבש.

מוצ׳י פטנט ב- 10 דקות

שלב 4 מתוך 10

מפזרים קורנפלור ומברישים עד שדף האורז אינו דביק למגע.

מוצ׳י פטנט ב- 10 דקות

שלב 5 מתוך 10

מקלפים בעדינות את דף האורז מהמשטח ומניחים מעל קערה קטנה כשהצד הדביק מופנה כלפי מעלה והצד המקומח כלפי מטה.

מוצ׳י פטנט ב- 10 דקות

שלב 6 מתוך 10

דוחפים מעט את הדף אורז פנימה כדי ליצור גומה.

מוצ׳י פטנט ב- 10 דקות

שלב 7 מתוך 10

מזלפים בגומה מעט קרם ומכניסים לקרם תות כשהשפיץ למטה ומכסים את כל התות בקרם.

מוצ׳י פטנט ב- 10 דקות

שלב 8 מתוך 10

מהדקים את השוליים, זה דביק לכן נסגר בקלות, אוספים את כל השוליים וצובטים בחלק שבו אין קרם (רק דף אורז) עד שהשוליים מתנתקים.

מוצ׳י פטנט ב- 10 דקות

שלב 9 מתוך 10

מכדררים קלות לחלוקה שווה של הקרם ומניחים על הצד שצבטנו.

מוצ׳י פטנט ב- 10 דקות

שלב 10 מתוך 10

מכניסים למקפיא ל 45 דקות להתייצבות מלאה וזה מוכן!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 3

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
מ מישהו

אין לי שום הערות

ל ליאור

כמה זמן ניתן לשמר במקפיא 🙏

מערכת בישולים

היי, אפשר לשמור במקרר אחרי התייצבות במקפיא ליום מקסימום יומיים. כי אנחנו לא רוצי שהתות יקפא לגמרי. יום נעים

מ מלי

האם אפשר להקפיא עד יום למחרת?

מערכת בישולים

היי, אפשר ואז להפשיר קצת לפני ההקפאה. יום נעים

הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • חלבי
  • חגיגה
  • חברים
  • גלידה
  • פירות
  • בראנץ'
  • אוכל יפני
  • אמצע שבוע
  • מאכלים קרים
  • קינוח עליון
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים קלים
  • מתכוני קינוחים
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים