דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מחאמאר - פשטידה מרוקאית לפסח
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מחאמאר - פשטידה מרוקאית לפסח

מחאמאר - פשטידה מרוקאית לפסח

(1)
קל
מתכונאי/ת: ליטל ירון
פשטידה מרוקאית של תפוחי אדמה, גזרים ואפונה, כשר לפסח

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
5 
תפוח אדמה קלופים
2 
גזר קלופים
1  כוס
אפונה קפואה
0.5  כוס
פטרוזיליה קצוצה
6 
ביצה
1  כף
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
0.5  כפית
פלפל
0.25  כפית
כורכום
0.5  כפית
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את תפוחי האדמה והגזר, עד להתרככותם.
  • שלב 2

    0 דקות
    מניחים את תפוחי האדמה בקערה ומועכים אותם בעזרת מועך או מזלג.
  • שלב 3

    0 דקות
    חותכים את הגזרים לקוביות ומוסיפים אותם יחד עם האפונה לקערה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מערבבים הכל ומוסיפים את התבלינים ואת הביצים.
  • שלב 5

    0 דקות
    את העיסה מעבירים לתבנית משומנת היטב ואופים בתנור בחום בינוני למשך כ-40 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    הפשטידה מוכנה כשמכניסים קיסם לאמצע הפשטידה והוא יוצא יבש.
מחאמאר - פשטידה מרוקאית לפסח

שלב 1 מתוך 6

מבשלים את תפוחי האדמה והגזר, עד להתרככותם.

מחאמאר - פשטידה מרוקאית לפסח

שלב 2 מתוך 6

מניחים את תפוחי האדמה בקערה ומועכים אותם בעזרת מועך או מזלג.

מחאמאר - פשטידה מרוקאית לפסח

שלב 3 מתוך 6

חותכים את הגזרים לקוביות ומוסיפים אותם יחד עם האפונה לקערה.

מחאמאר - פשטידה מרוקאית לפסח

שלב 4 מתוך 6

מערבבים הכל ומוסיפים את התבלינים ואת הביצים.

מחאמאר - פשטידה מרוקאית לפסח

שלב 5 מתוך 6

את העיסה מעבירים לתבנית משומנת היטב ואופים בתנור בחום בינוני למשך כ-40 דקות.

מחאמאר - פשטידה מרוקאית לפסח

שלב 6 מתוך 6

הפשטידה מוכנה כשמכניסים קיסם לאמצע הפשטידה והוא יוצא יבש.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • אביב
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים