המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מפשירים את המלאווח עד שהוא נוח לעבודה.
צולים את הכבד וחותכים לקוביות.
מטגנים את הבצל עם מעט שמן עד להזהבה. מניחים את הכבד ואת התבלינים בסיר, מערבבים.
מוסיפים חצי כוס מים ומבשלים על אש קטנה.
כשהתבשיל מוכן, מוסיפים את הפטריות הקצוצות- כ-15 דקות בישול.
בעזרת מסננת, מסננים את הנוזלים מהכבד. לוקחים עלה מלוואח, מניחים במרכז כמות נדיבה מבתבשיל הכבד וסוגרים לחצי ירח. יוצרים דוגמה בסגירה עם מזלג.
עושים זאת עם שאר העלים, מניחים בתבנית אפיה ואופים ב- 200 מעלות עד הזהבה.
ניתן להגיש עם תוספת רוטב פטריות: מטגנים בצל עד הזהבה, לאחר מכן מוסיפים חצי מקופסת הפטריות ומבשלים על אש קטנה.
מוסיפים כפית מרק עוף וכוס מים ומבשלים עד רתיחה.
מוסיפים כף קמח עם כוס מים. פותחים את הקמח טוב ושופכים לסיר. מערבבים היטב עד שהרוטב רותח ויוצקים על המלוואח הממולא.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0