דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מלוחייה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מלוחייה

מלוחייה

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: פרידה בן ברוך
מרק הדגל המצרי

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  זר
מלוכיה יבשה (ניתן לקנות בשווקים)
1  קילוגרם
בשר בקר אפשר גם עוף או גרונות הודו.
2 
עגבנייה
1  כף
רסק עגבניות
1 
בצל יבש
1  כף
מרק טעם עוף ר.טבעיים
0  לפי הטעם
מלח
4  שיני
שום
2  כפות
כוסברה יבשה
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מנתקים את העלים מהגבעול, שוטפים ומייבשים מעט את העלים, טוחנים במיקסר לקבלת עיסה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מבשלים את הבשר/העוף/הגרונות יחד עם הבצל היבש עד לריכוך. מוסיפים לסיר את העגבניות המקולפות והקצוצות. מוסיפים כף רסק עגבניות, אבקת מרק, מלח ופלפל שחור וממשיכים להרתיח.
  • שלב 3

    0 דקות
    מטגנים במעט שמן את השום הכתוש, מוסיפים את הכוסברה היבשה ובוחשים היטב.
  • שלב 4

    0 דקות
    שופכים את תערובת עלי המלוחייה לתוך הסיר עם הבשר ובוחשים היטב. מחכים שירתח שוב.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את תערובת השום והכוסברה, בוחשים היטב ומתקנים טעמים.
מלוחייה

שלב 1 מתוך 5

מנתקים את העלים מהגבעול, שוטפים ומייבשים מעט את העלים, טוחנים במיקסר לקבלת עיסה.

מלוחייה

שלב 2 מתוך 5

מבשלים את הבשר/העוף/הגרונות יחד עם הבצל היבש עד לריכוך. מוסיפים לסיר את העגבניות המקולפות והקצוצות. מוסיפים כף רסק עגבניות, אבקת מרק, מלח ופלפל שחור וממשיכים להרתיח.

מלוחייה

שלב 3 מתוך 5

מטגנים במעט שמן את השום הכתוש, מוסיפים את הכוסברה היבשה ובוחשים היטב.

מלוחייה

שלב 4 מתוך 5

שופכים את תערובת עלי המלוחייה לתוך הסיר עם הבשר ובוחשים היטב. מחכים שירתח שוב.

מלוחייה

שלב 5 מתוך 5

מוסיפים את תערובת השום והכוסברה, בוחשים היטב ומתקנים טעמים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • מרקים
  • חגיגה
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מרק מלוחייה של מאיר אלאלוף

    מרק מלוחייה של מאיר אלאלוף

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים