דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מלוכיה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מלוכיה

מלוכיה

(0)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אורלי טויטו
ממצרים העתיקה אל צלחת המרק שבעת החדשה: מרק עם תבלינים אותנטיים וקוביות בשר אסאדו. תענוג מעודן וקליל

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  כוס
שמן קנולה
0.75  כף
מלוכיה יבשה טחונה
4  שיני
שום כתושות
1.5  כפות
כוסברה
0.5  כף
פלפל שחור
8  עלים
כוסברה טריים
6  עלים
נענע טריים
1  קילוגרם
שפונדרה בקר מבושל בסיר לחץ
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לחמם את השמן ולהוסיף את המלוכיה, השום, הכוסברה הטחונה וכוס מציר הבשר שבישלנו (בסיר הלחץ). לערבב.
  • שלב 2

    0 דקות
    להוסיף את הפלפל השחור, המלח, עלי הנענע ואת עלי הכוסברה.
  • שלב 3

    0 דקות
    להוסיף את חתיכות הבשר. להוסיף נוזלים מציר הבשר. לא לכסות את כל הבשר.
  • שלב 4

    15 דקות
    להביא לרתיחה. להנמיך את האש ולבשל על להבה נמוכה עד לקבלת רוטב סמיך. *אפשר להמיר את השפונדרה בבשר אסאדו באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מלוכיה

שלב 1 מתוך 4

לחמם את השמן ולהוסיף את המלוכיה, השום, הכוסברה הטחונה וכוס מציר הבשר שבישלנו (בסיר הלחץ). לערבב.

מלוכיה

שלב 2 מתוך 4

להוסיף את הפלפל השחור, המלח, עלי הנענע ואת עלי הכוסברה.

מלוכיה

שלב 3 מתוך 4

להוסיף את חתיכות הבשר. להוסיף נוזלים מציר הבשר. לא לכסות את כל הבשר.

מלוכיה

שלב 4 מתוך 4

להביא לרתיחה. להנמיך את האש ולבשל על להבה נמוכה עד לקבלת רוטב סמיך. *אפשר להמיר את השפונדרה בבשר אסאדו באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים