דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מעמולים  בנוסח מצרי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מעמולים בנוסח מצרי

מעמולים בנוסח מצרי

(0)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: סוזי עמר
עוגיות מעמול מתוקות ונימוחות שמכינים מבצק פריך ורך עם מילוי של תמרים מיובשים

רכיבים

מנות 7

המתכון הזה נוצר עבור 7 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
125  גרם
תמר מגולענים
1  כף
מרגרינה
0.25  כוס
מים רותחים
100  גרם
מרגרינה
0.25  כוס
שמן זית
2  כפות
מי ורדים או תמצית וניל
2  כוסות
קמח לבן
1  כפית
אבקת אפייה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    להכנת המלית, יש למעוך את התמרים עם המרגרינה עד שנוצרת עיסה אחידה.
  • שלב 2

    0 דקות
    לגלגל כעשרים כדורים שטוחים.
  • שלב 3

    0 דקות
    להכנת הבצק, יש להמיס את המרגרינה במים החמים, להוסיף את השמן ואת מי הוורדים, לערבב היטב ולצקת בבת אחת לתוך הקמח.
  • שלב 4

    0 דקות
    לערבב בקלילות מבלי ללוש, לקבלת בצק פריך ורך.
  • שלב 5

    0 דקות
    לחלק את הבצק לעשרים כדורים שטוחים.
  • שלב 6

    0 דקות
    ליצירת המעמול, יש לשטח מעט כל כדור בצק, להניח באמצעו כדור תמרים, ולסגור מעליו את הבצק לכדור שטוח.
  • שלב 7

    0 דקות
    לצבוט את השכבה העליונה של כל מעמול עם מצבט מיוחד, שנקרא "מונאש", ליצירת שקעים קטנים שיקלטו לאחר האפיה את הסוכר הטחון.
  • שלב 8

    0 דקות
    לאפות בתנור בחום בינוני (180 מעלות) למשך כ- 20 דקות.
  • שלב 9

    0 דקות
    לקרר מעט, לפזר מעל אבקת סוכר בעזרת מסננת דקה ולאכול בהנאה.
מעמולים  בנוסח מצרי

שלב 1 מתוך 9

להכנת המלית, יש למעוך את התמרים עם המרגרינה עד שנוצרת עיסה אחידה.

מעמולים  בנוסח מצרי

שלב 2 מתוך 9

לגלגל כעשרים כדורים שטוחים.

מעמולים  בנוסח מצרי

שלב 3 מתוך 9

להכנת הבצק, יש להמיס את המרגרינה במים החמים, להוסיף את השמן ואת מי הוורדים, לערבב היטב ולצקת בבת אחת לתוך הקמח.

מעמולים  בנוסח מצרי

שלב 4 מתוך 9

לערבב בקלילות מבלי ללוש, לקבלת בצק פריך ורך.

מעמולים  בנוסח מצרי

שלב 5 מתוך 9

לחלק את הבצק לעשרים כדורים שטוחים.

מעמולים  בנוסח מצרי

שלב 6 מתוך 9

ליצירת המעמול, יש לשטח מעט כל כדור בצק, להניח באמצעו כדור תמרים, ולסגור מעליו את הבצק לכדור שטוח.

מעמולים  בנוסח מצרי

שלב 7 מתוך 9

לצבוט את השכבה העליונה של כל מעמול עם מצבט מיוחד, שנקרא "מונאש", ליצירת שקעים קטנים שיקלטו לאחר האפיה את הסוכר הטחון.

מעמולים  בנוסח מצרי

שלב 8 מתוך 9

לאפות בתנור בחום בינוני (180 מעלות) למשך כ- 20 דקות.

מעמולים  בנוסח מצרי

שלב 9 מתוך 9

לקרר מעט, לפזר מעל אבקת סוכר בעזרת מסננת דקה ולאכול בהנאה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגיות
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים