דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מערוד תמרים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מערוד תמרים

מערוד תמרים

(0)
65 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: נירית פסלר
עוגיות תמרים קלות וטעימות בניחוח פריחת הדרים ועם שלג של אבקת סוכר, שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  כוס
שמן קנולה
220  גרם
מרגרינה רכה
1  כוס
מים
1  שקית
אבקת אפייה
1  שקית
סוכר וניל
900  גרם
קמח לבן
3  טיפות
מי ורדים (מי זהר)
1  חבילה
ממרח תמרים
1  כף
שמן קנולה
1  כפית
קינמון טחון
0.25  כפית
ציפורן
4  כפות
אבקת סוכר
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

65 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לערבב את חומרי הבצק וללוש היטב לבצק אחיד ורך (אפשר במעבד מזון).
  • שלב 2

    0 דקות
    לחלק את הבצק ל-4 חתיכות, כל חתיכה לרדד לעלה דק.
  • שלב 3

    0 דקות
    לערבב את כל חומרי המלית לתערובת אחידה.
  • שלב 4

    0 דקות
    למרוח מהמלית על כל עלה בצק ולגלגל לרולדה הדוקה.
  • שלב 5

    0 דקות
    בעזרת סכין משוננת לחתוך לעוגיות קטנות ומאורכות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מסדרים בתבנית אפיה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-20 דקות.
  • שלב 7

    0 דקות
    זורים אבקת סוכר.
מערוד תמרים

שלב 1 מתוך 7

לערבב את חומרי הבצק וללוש היטב לבצק אחיד ורך (אפשר במעבד מזון).

מערוד תמרים

שלב 2 מתוך 7

לחלק את הבצק ל-4 חתיכות, כל חתיכה לרדד לעלה דק.

מערוד תמרים

שלב 3 מתוך 7

לערבב את כל חומרי המלית לתערובת אחידה.

מערוד תמרים

שלב 4 מתוך 7

למרוח מהמלית על כל עלה בצק ולגלגל לרולדה הדוקה.

מערוד תמרים

שלב 5 מתוך 7

בעזרת סכין משוננת לחתוך לעוגיות קטנות ומאורכות.

מערוד תמרים

שלב 6 מתוך 7

מסדרים בתבנית אפיה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-20 דקות.

מערוד תמרים

שלב 7 מתוך 7

זורים אבקת סוכר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגיות
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים